Πρωτότυπες σάλτσες για όσους βαρέθηκαν την κόκκινη
Σάλτσα αβοκάντο Υλικά: 250 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα, 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο, 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο, 30 γρ. χυμός λεμονιού, 30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο, 10 γρ. βασιλικός, 6 γρ. αλάτι, πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση: Στον κάδο ενός μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Καθώς μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά, κρατάμε […]