Αρχική Fitness Τελειοποίησε τις έλξεις στο μονόζυγο χρησιμοποιώντας ιμάντα

Τελειοποίησε τις έλξεις στο μονόζυγο χρησιμοποιώντας ιμάντα

Δεν μπορείς  να εκτελέσεις έλξεις στο μονόζυγο ; Θέλεις να ξέρεις εάν μπορείς;

Η ΛΥΣΗ

Μείωσε το βαθμό δυσκολίας για να έχεις μια συνεπή πρόοδο κάθε εβδομάδα με την τοποθέτηση ελαστικών ιμάντων και θα διαπιστώσεις το πόσο η χρήση τους μπορεί να σε ωφελήσει.  Μπορείς να εκτελέσεις αυτή την άσκηση σε ένα μηχάνημα power-rack. Δέσε τον ελαστικό ιμάντα στις μπάρες ή στα άγκιστρα και ξεκίνησε την άσκηση σε μια αντίσταση που μπορείς να χειριστείς. Μυστικό είναι η ρύθμιση σε κάθε επίπεδο, ξεκίνα από το υψηλότερο και σταδιακά αύξησε τη δυσκολία κάθε εβδομάδα έως ότου είσαι σε θέση να εκτελέσεις την άσκηση χωρίς βοήθεια.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Ρύθμισε τους ιμάντες  κατά μήκος των μπάρων στήριξης  ή των αγκίστρων  ώστε  έτσι να είναι ελαφρώς πίσω από τη μπάρα που θα πρέπει να κρέμεσαι, λυγίστε το γόνατο του ενός ποδιού, ώστε το πέλμα του ποδιού σου να υποστηρίζεται από τη ζώνη.

1. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ

Κάθε εβδομάδα, προσπάθησε να εκτελέσεις τρία set των 10 επαναλήψεων από την κατάλληλη θέση του ιμάντα που σου επιτρέπει να τα εκτελέσεις. Την επόμενη εβδομάδα, μείωσε το ύψος του ιμάντα και επανέλαβε.

2. ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ

Από το κάτω μέρος της κίνησης προς τα πάνω, κράτησε τα μάτια σου ψηλά στην μπάρα όπου θα πρέπει να περάσει το πηγούνι σου.

3. Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Λυγίστε τα γόνατά σου και τους γλουτούς σου . Αυτό θα κρατήσει το σώμα σου και θα ελαχιστοποιήσει τις περιττές κινήσεις.

4. ΑΛΛΑΖΕ ΤΗ ΛΑΒΗ

Ενάλλαξε τη λαβή από ανοιχτή σε πιο κλειστή κλπ. Διεύρυνε τη ποικιλία και πειραματίσου με την πιο σωστή θέση που θα σε κάνει πιο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ : STRICT PULL UPS vs KIPPING PULL UPS

Πηγή : zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kεράσια: Πώς ωφελούν την υγεία μας

Κεράσια ονομάζονται οι καρποί του δένδρου της κερασιάς (Prunus). Έχουν σχήμα σφαιρικό και ο φλοιός τους είναι λείος και γυαλιστερός. Είναι μικρά σε μέγεθος και το χρώμα τους ποικίλλει...

Ακολουθήστε μας

88,454ΥποστηρικτέςΚάντε Like
25,525ΑκόλουθοιΑκολουθήστε