...
Αρχική Blog Fitness FMH.GR: Καλύτερη Ιστοσελίδα Fitness & Wellness για 3η συνεχόμενη χρονιά
FMH.GR: Καλύτερη Ιστοσελίδα Fitness & Wellness για 3η συνεχόμενη χρονιά

FMH.GR: Καλύτερη Ιστοσελίδα Fitness & Wellness για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η Fitness Motivation Hellas – www.fmh.gr  συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία ιστοσελίδα για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2024 απο την BOUSSIAS events όπου η ιστοσελίδα μας www.fmh.gr έλαβε το χρυσό βραβείο για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία Καλύτερη Ιστοσελίδα Fitness και Wellness της Χρονιάς.

Fitness Awards 2024 - Boussias Events

Περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι πανεπιστημίων και φορέων, επαγγελματίες του fitness καθώς και εκπρόσωποι τύπου, βρέθηκαν στην τελετή απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των επαγγελματιών και των εταιρειών που διακρίθηκαν με την υποψηφιότητα τους.

Fitness Awards 2024 - Boussias Events τσισκαρη εφη

Η 3η συνεχόμενη αυτή διάκριση για την www.fmh.gr αποδεικνύει την σκληρή δουλειά, την επιμονή και την αφοσίωση της ομάδας μας στο να παρέχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για την φυσική κατάσταση και την ευεξία, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία των επισκεπτών μας αλλά και της ποιότητας των συνεργατών μας που έχουν καταχωρηθεί στον επαγγελματικό μας κατάλογο.

Fitness Awards 2024 - Boussias Events

Ακολούθησε την fmh.gr στο Google News, στο Twitter, στο Facebook, στο Υoutube, στο TikTok και στο Instagram

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media