Αρχική Περισσότερα Motivation «Δεν είναι βαρύς, είναι ο αδελφός μου» λέει εννιάχρονο παιδί που κουβάλησε...

«Δεν είναι βαρύς, είναι ο αδελφός μου» λέει εννιάχρονο παιδί που κουβάλησε τον παράλυτο αδελφό του σε τρίαθλο

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος όμως ήξερε ότι είναι αρκετά δυνατός για να ανταπεξέλθει.
Μαθήματα αδερφικής αγάπης παραδίδει ο 9χρονος Noah Aldrich.

Ο 6χρονος αδερφός του Lucas, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει ούτε να μιλήσει, ούτε να φάει χωρίς βοήθεια. Η αγάπη των δύο παιδιών για τα αθλήματα είναι μεγάλη, όμως για τον Lucas η ενασχόληση με αυτά θα ήταν πολυτέλεια.

Ο Noah μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, όμως έχει τεράστια αποθέματα αγάπης για τον αδελφό του. Για να τον κάνει ευτυχισμένο αποφάσισε να λάβει μέρος μαζί του σε έναν δύσκολο αγώνα τριάθλου στην Ιντιάνα. Ο εννιάχρονος, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς κολυμπούσε 200 μέτρα, τραβώντας τον εξάχρονο αδελφό του που καθόταν μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της ποδηλασίας, με τον Noah να κάνει πετάλι για 4,8 χλμ, τραβώντας από πίσω του τον μικρότερο αδελφό του, ενώ μετά έτρεξε και 1,6 χλμ. σπρώχνοντας το ειδικό αμαξίδιο του Lucas.

Όταν πέρασε τη γραμμή του τερματισμού, όλοι τον καταχειροκρότησαν, ενώ η μητέρα του τον έσφιξε στην αγκαλιά της για το τεράστιο δώρο που έκανε στον αδελφό του.

«Είχαμε μεγάλη αγωνία, αλλά και ενθουσιασμό ταυτόχρονα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους γιους μας. Ήταν ένα απίστευτο θέαμα να τους βλέπουμε μαζί στον αγώνα αυτό».

Ο Noah προπονήθηκε σκληρά επί τρεις μήνες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και κυρίως για να καταφέρει να κάνει χαρούμενο τον αδελφό του.

«Μετά τον αγώνα ο Lucas σίγουρα κατάλαβε ότι πήρε μέρος σε κάτι ξεχωριστό και αυτό χάρη στον μεγάλο του αδελφό», είπε συγκινημένη η μητέρα των αγοριών .

πηγη: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H FMH.GR στο Athletic & Fitness Expo 2019

Η Fitness Motivation Hellas για 1η φορά θα δώσει το παρόν με το δικό της #Corner σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το...