Υλικά για 2 μερίδες:
 

4 αυγά
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας κρεμμύδι, τριμμένο
1 φλιτζ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
40 γρ. τυρί ένταμ ή γκούντα light, τριμμένο
Αλάτι
½ κουτ. γλυκού πιπέρι
2 κουτ. σούπας νερό
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με δύο κουταλιές της σούπας νερό και το αλατοπίπερο. 
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι 45 εκατοστών και μόλις ζεσταθεί καλά,
 αδειάζουμε τα χτυπημένα αυγά.
Στο μισό της ομελέτας απλώνουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και τα μανιτάρια.
 Όταν το κάτω μέρος ροδίσει, διπλώνουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας την ομελέτα
 στα δύο και την πασπαλίζουμε με το τυρί.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 
σε ζεστό μέρος λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Καλή σας όρεξη!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πηγή: mydiatrofi