Φτιάξε αυτά τα καταπληκτικά τρουφάκια με αβοκάντο και χαρούπι μέσα σε 30 λεπτά μόνο. Η συνταγή είναι για 16 μερίδες .

Συστατικά

50gr Κακάο(χωρίς ζάχαρη)

450gr Αβοκάντο (ωμό)

70gr Σιρόπι Σφενδάμου

100gr Χαρούπι

70gr Φυστικοβουτυρο 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ : Muffins με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο (χωρίς ζάχαρη)

-Καθαρίστε τα αβοκάντο και κρατήστε μόνο την ψίχα-
-Σε ένα πολυμίξερ προσθέσετε το κακάο, τα αβοκάντο, το σιρόπι σφενδάμου και το φιστικοβούτυρο
-Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα
-Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο(συντήρηση) για 3 με 4 ώρες
-Σχηματίστε με τα χέρια σας τα τρουφάκια και κυλήστε στη σκόνη χαρουπιού(μπορείτε να βάλτε αντί για χαρούπι ξηρούς καρπούς ή ακόμη και τριμμένη αποξηραμένη καρύδα)-
-Βάλτε τα στο ψυγείο για 1 επιπλέον ώρα και απολαύστε τα χωρίς αναστολές
-Διατηρούνται στη συντήρηση

Πηγή :  vegitnow.com