8784 Προβολές

Ελίνα Ασημακοπούλου

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Online Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Αθλητικός Διατροφολόγος
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος για Εγκύους
Διατροφολόγος για Παιδιά
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Λεωφ. Σουνίου 40, Καλύβια Θορικού 190 10, Ελλάδα

Η Ελίνα Ασημακοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με BSc Hons στην Ανθρώπινη Διατροφή (Human Νutrition) του Πανεπιστημίου «Manchester Metropolitan» της Αγγλίας (2005).

Ασκεί το επάγγελμα της διαιτολόγου – διατροφολόγου από το 2006, έχοντας δημιουργήσει πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών στους χώρους της διατροφής, της υγείας, του αθλητισμού και της παιδείας. Από το 2007 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στα Καλύβια Αττικής.

Από το 2008 άρχισε να εντρυφά στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής μέσα από το χώρο του φαρμακείου, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 κατέχει τη θέση της Nutrition Specialist σε μεγάλη εταιρεία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής.

Το 2013 συμμετείχε με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην εκπόνηση του Ευρωπαϊκού έργου «Παρεμβατικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Έχει να επιδείξει πλούσιο έργο ως εισηγήτρια σε ημερίδες και συνέδρια που αφορούν την υγεία, την διατροφή και την άσκηση ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι και η παρουσία της στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αρθρογραφώντας στον ημερήσιο τύπο και σε εξειδικευμένα περιοδικά, σε σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς και με συχνές εμφανίσεις σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Αγαπά τα ταξίδια, τη φωτογραφία και φυσικά, την άσκηση και τον αθλητισμό. Τόσο λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω νοοτροπίας πιστεύει πως ό,τι κάνεις και ό,τι τρως πρέπει να γίνεται προς όφελος του σώματος και της υγείας.

Υπηρεσίες

Online Διατροφή
Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
Διατροφή για Αθλητές
Διατροφή για Εφήβους και Παιδιά
Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις
Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και στον Θηλασμό
Διαχείριση Βάρους
Κλινική Διατροφή
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με BSc Hons στην Ανθρώπινη Διατροφή (Human Νutrition) του Πανεπιστημίου «Manchester Metropolitan» της Αγγλίας (2005).
Ελίνα Ασημακοπούλου
Μέλος εδώ και: 4 μήνες
Λεωφόρος Σουνίου 40, Καλύβια Θορικού
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media