Αρχική Fitness Ενδυνάμωση άνω άκρων και κορμού με λάστιχα

Ενδυνάμωση άνω άκρων και κορμού με λάστιχα

Η προπόνηση με λάστιχα, είναι η ιδανική για κάποιον που θέλει να γυμναστεί στο σπίτι.

Είναι ένας φθηνός και εύκολος τρόπος εκγύμνασης, για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα για να αποκτήσει ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι. Είναι ένα όργανο γυμναστικής που δεν πιάνει χώρο και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος με ασφάλεια, καθώς οι πιθανότητες τραυματισμού είναι ελάχιστες.

Σίγουρα ένα πρόγραμμα με βάρη φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικό, ωστόσο χάρη στις διαφορετικές αντιστάσεις που υπάρχουν στα λάστιχα, (κάθε χρώμα ισοδυναμεί με διαφορετική αντίσταση) μπορεί να επιτευχθεί ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που είναι κατάλληλο τόσο για κάποιον αρχάριο όσο και για κάποιον που βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο.

Παραθέτω ένα βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν παντού για ενδυνάμωση άνω άκρων και κορμού με λάστιχα. Οι συγκεκριμένες
ασκήσεις για ενδυνάμωση άνω άκρων και κορμού με λάστιχα έχουν στόχο να γυμνάσουν τους μύες των χεριών, της πλάτης και της ράχης. Ανάλογα το επίπεδο σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο λάστιχο και να πραγματοποιήσετε τις ασκήσεις σε περισσότερα σετ.

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

- Advertisement -

Καρυώτη Σοφία – Γυμνάστρια

For Physiomart

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

λιποκύτταρα

Πώς ενεργοποιούμε τα «καλά» λιποκύτταρα για περισσότερες καύσεις

Οι ερευνητές βρίσκονται πολύ πιο κοντά στο να κατανοήσουν πώς να μετατρέπουν τα κύτταρα του λευκού λιπώδους ιστού σε φαιά (καφέ) λιποκύτταρα, κάτι που...