...
Αρχική Blog Viral Ξόδεψε σχεδόν 500.000 ευρώ για να βάλει 4 λίτρα λίπους στα oπίσθιά της
Ξόδεψε σχεδόν 500.000 ευρώ για να βάλει 4 λίτρα λίπους στα oπίσθιά της

Ξόδεψε σχεδόν 500.000 ευρώ για να βάλει 4 λίτρα λίπους στα oπίσθιά της

Το μοντέλο από την Βραζιλία Jennifer Pamplona και πρώην μοντέλο του γνωστού οίκου μόδας Versace ξόδεψε σχεδόν 500.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να πετύχει το όνειρο της που είναι να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν και να αποκτήσει παρόμοια τεράστια oπίσθια.

H 24χρονη από την Βραζιλία που έχει υποστεί μια σειρά από πλαστικές όπως λιποαναρρόφηση, αφαίρεση πλευρών, για να έχει μια πιο μικρή μέση, πλαστική στήθους τώρα προχώρησε σε μια ακόμη πλαστική τοποθετώντας 4 λίτρα λίπους στα oπίσθιά της.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να πεθάνει πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι για να πετύχει αυτή την επέμβαση που είναι το όνειρο της. Αν και μετά από 8 απορρίψεις πλαστικών χειρουργών που δεν της επέτρεψαν δεν πτοήθηκε και απέκτησε τα oπίσθια των ονείρων της.

Ο λόγος που προχώρησε στην επέμβαση αυτή που πραγματικά ποθούσε όσο τίποτα άλλο είναι γιατί γεννήθηκε με λιγότερες καμπύλες από ότι συνηθίζεται στην Βραζιλία.

Η ίδια έχει δηλώσει στα ΜΜΕ ότι είναι εξαιρετικά περήφανη με τα αποτελέσματα και νιώθει την αυτοπεποίθηση της στα ύψη.

Το 24χρονο μοντέλο άρχισε τις πλαστικές από τα 17 της όπου η πρώτη της ήταν στο στήθος και τις συνέχισε για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη που την βασάνιζε για πολύ καιρό.

Η ίδια δήλωσε ότι η μητέρα της δεν τις μίλαγε για δυο εβδομάδες όταν έμαθε για την επέμβαση και έβαλε τα κλάματα όταν την είδε.

Το μοντέλο όμως τόνισε σε συνέντευξη της ότι παρόλο τις κακές κριτικές νιώθει υπέροχα και είναι κάτι που χρειαζόταν να κάνει εδώ και καιρό για τον ίδιο της το εαυτό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ : Γυναίκα έκατσε σανίδα 4 ώρες και 20 λεπτά

Πηγή : newmoney

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media