...
Αρχική Blog Fitness 4+1 ιδέες δώρων αυτά τα Χριστούγεννα – Fitness Motivation Hellas
4+1 ιδέες δώρων αυτά τα Χριστούγεννα – Fitness Motivation Hellas

4+1 ιδέες δώρων αυτά τα Χριστούγεννα – Fitness Motivation Hellas

Σκέφτεσαι τί δώρο θα ήταν ιδανικό να κάνεις στους  φίλους σου? Βέβαια, επειδή έχεις μεγάλη παρέα και οι εποχές είναι … δύσκολες θέλεις να κάνεις κάτι πρωτότυπο  αλλά και οικονομικό. Σωστά?

Λίγο ο χειμώνας, λίγο τα ζεστά μακριά ρούχα που κρύβουν τα περιττά μας κοιλάκια και τις ατασθαλίες, στις γιορτές οι περισσότεροι τρώμε. Και τρώμε και … δεν ψευδόμαστε (ακούς Σούζι?). Και πώς να πεις όχι σε όλα αυτά τα οικογενειακά τραπέζια και να αντισταθείς σε όλες αυτές τις λιχουδιές?

Βέβαια όπως ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και οι ενοχές και οι τύψεις για τις περίσσιες θερμίδες έρχονται μετά τις γιορτές.

Και τότε αρχίζουμε τις δίαιτες από … Δευτέρα και γραφόμαστε στα γυμναστήρια να προλάβουμε το καλοκαιρινό … κορμί.

Εμείς εδώ θα σου δώσουμε ιδέες και λύσεις για οικονομικά fitness δώρα , που μπορείς να γυμνάζεσαι για λίγα λεπτά κάθε μέρα  στο σπίτι ή το γραφείο ώστε να τρως στις γιορτές .. με λιγότερες τύψεις.

 • ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ :

  Οικονομικά, μεταφέρονται εύκολα και μπορείς να κάνεις ένα FULLBODY WORKOUT που θα σου μείνει για καιρό αξέχαστο και με ασφάλεια .

 • FOAM ROLLERS :

  Μπορείς να κάνεις αυτομάλαξη σε τραυματισμένους ή πιασμένους μύες αλλά και ασκήσεις Pilates. Αν ψάχνεις για έξτρα ανακούφιση μπορείς να δεις foam rollers με επίπεδα δόνησης 

 • FLEX DISC ΔΙΣΚΟΣ PILATES :

  Ιδανικός για ασκήσεις pilates ,ενδυνάμωση και αύξηση εύρους κίνησης. Μπορείς να πραγματοποιήσεις δυναμικές αλλά και στατικές ασκήσεις με περισσότερη δυσκολία. Δοκίμασε το!

 • ΜΠΑΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ : 

  Τις χρησιμοποιείς ανάλογα με την διάθεση σου είτε για on the ground προγράμματα γυμναστικής είτε για διατάσεις αλλά και αν βαριέσαι να αθληθείς…σαν ένα κάθισμα ενεργητικής αποκατάστασης το οποίο θα σε βοηθήσει και να κάψεις θερμίδες και να σε ανακουφίσει από πόνους της μέσης.

  Και τέλος…..

 • Μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα και μια αγκαλιά! 
  Δεν κοστίζει τίποτα και όμως σημαίνει τόσα πολλά για τους ανθρώπους που αγαπάμε!
 • For more Visit www.physiomart.gr
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media