...
Αρχική Blog Διατροφή Ο καλύτερος υδατάνθρακας που θα σας φτιάξει τη διάθεση χωρίς να σας παχύνει
Ο καλύτερος υδατάνθρακας που θα σας φτιάξει τη διάθεση χωρίς να σας παχύνει

Ο καλύτερος υδατάνθρακας που θα σας φτιάξει τη διάθεση χωρίς να σας παχύνει

Είστε στα «κάτω» σας, δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση και θέλετε απεγνωσμένα να τσιμπήσετε κάτι για να νιώσετε καλύτερα. Το καταλαβαίνουμε. Αντί όμως να πέσετε με τα μούτρα σε πατατάκια, σοκολάτες, παγωτά ή φέτες ψωμιού με μαρμελάδες, υπάρχει ένας καλύτερος υδατάνθρακας που θα σας «ανεβάσει» χωρίς να καταστρέψει τη σιλουέτα σας.

Οι γλυκοπατάτες είναι καλύτερος υδατάνθρακας! «Οι γλυκοπατάτες είναι μία από τις πιο θρεπτικές πηγές υδατανθράκων. Και όταν καταναλώνουμε υδατάνθρακες, δημιουργείται μια ξαφνική αύξηση στην σεροτονίνη, του χημικού που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και μας φτιάχνει τη διάθεση», λένε οι ειδικοί. Επίσης, χάρη στις φυτικές ίνες στους κονδύλους της γλυκοπατάτας, οι υδατάνθρακες θα εισέλθουν στο αίμα σας σε πιο σταδιακό ρυθμό, κρατώντας έτσι την ενέργειά σας σε σταθερό επίπεδο.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνετε σε καλή διάθεση για πολλή ώρα, και δεν θα χάσετε γρήγορα το κέφι σας, όπως θα συνέβαινε αν τρώγατε μια σοκολάτα, για παράδειγμα.

Αντί όμως να πέσετε με τα μούτρα σε πατατάκια, σοκολάτες, παγωτά ή φέτες ψωμιού με μαρμελάδες, υπάρχει ένας καλύτερος υδατάνθρακας που θα σας «ανεβάσει» χωρίς να καταστρέψει τη σιλουέτα σας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ : Οι κατάλληλες τροφές για να αναπληρώσετε τους ηλεκτρολύτες σας μετά τη γυμναστική

Πηγή : queen

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media