...
Αρχική Blog Περισσότερα Life Run 2023: Ένας αγώνας δρόμου στο Χαϊδάρι για έναν ευγενή σκοπό
Life Run 2023: Ένας αγώνας δρόμου στο Χαϊδάρι για έναν ευγενή σκοπό

Life Run 2023: Ένας αγώνας δρόμου στο Χαϊδάρι για έναν ευγενή σκοπό

O Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, συνδιοργανώνουν τον 5ο Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «LIFE RUN 2023», για γυναίκες και άνδρες, αφιερωμένο στη Δωρεά Οργάνων, Ιστών και Κυττάρων για Μεταμοσχεύσεις.

Ο αγώνας δρόμου Life Run 2023 θα διεξαχθεί για πέμπτη φορά, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού Κήπου του ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους”, Ιερά Οδός 401, στο Χαϊδάρι. Περιλαμβάνει δύο διαδρομές 4 & 8 χιλιόμετρα για άνδρες και γυναίκες.

Είναι αγώνας ανώμαλου εδάφους που προκαλεί τους δρομείς να ξεπεράσουν τα όριά τους και να κατακτήσουν τα φυσικά εμπόδια του Βοτανικού Κήπου. Αλλά περισσότερο από αυτό, έχει έναν ευγενή σκοπό, είναι αφιερωμένος στη δωρεά οργάνων, ιστών και κυττάρων για μεταμοσχεύσεις και έχει κεντρικό μήνυμα «Χάρισε ζωή… γίνε Δωρητής Οργάνων, Ιστών & Κυττάρων!!!».

Η πράξη της δωρεάς οργάνων, ιστών και κυττάρων μπορεί να σώσει ζωές συνανθρώπων μας.

Ο Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στο Χαϊδάρι, σε απόσταση 8 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και καταλαμβάνει μια έκταση 1860 στρεμμάτων, στις πλαγιές του όρους Αιγάλεω.

Το μαγευτικό τοπίο και η σπάνια ομορφιά του Βοτανικού Κήπου θα συναρπάσει και θα ενθουσιάσει τους δρομείς του αγώνα.

Όλοι οι δρομείς θα λάβουν μετάλλιο, δίπλωμα και αναμνηστικό t-shirt.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα δέχεται συμμετοχές μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: www.liferun.gr

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media