• 250 γρ. πένες high protein
  • αλάτι
  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. θυμάρι
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 70 γρ. μέλι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 200 γρ. καλαμπόκι
  • ¼ ματσάκι δυόσμο

Για το σερβίρισμα

  • δυόσμο
  • θυμάρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες.
  • Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Κόβουμε εγκάρσια το κάθε φιλέτο σε τέσσερις φέτες και απλώνουμε αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. θυμάρι και ελαιόλαδο.
  • Μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το μέλι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Προσθέτουμε το καλαμπόκι, το θυμάρι και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, το κόβουμε σε λωρίδες και το βάζουμε στο μπολ.
  • Σουρώνουμε τις πένες, τις βάζουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με δυόσμο, θυμάρι και ελαιόλαδο.

Πηγή : akispetretzikis.com