...
Αρχική Blog Περισσότερα Health – Wellness – Fitness EXPO 2022: Η απόλυτη έκθεση για τους επαγγελματίες του Αθλητισμού, της Υγείας, της Ευεξίας και της Αποκατάστασης
Health – Wellness – Fitness EXPO 2022: Η απόλυτη έκθεση για τους επαγγελματίες του Αθλητισμού, της Υγείας, της Ευεξίας και της Αποκατάστασης

Health – Wellness – Fitness EXPO 2022: Η απόλυτη έκθεση για τους επαγγελματίες του Αθλητισμού, της Υγείας, της Ευεξίας και της Αποκατάστασης

H μοναδική εμπορική έκθεση που εστιάζει στους κλάδους του Αθλητισμού, της Υγείας, της Ευεξίας και της Αποκατάστασης είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από 21 έως και 23 Οκτωβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Η HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που μέσα από το οργανωμένο πλαίσιο της έκθεσης και τις πολλαπλές δυνατότητες που παρέχονται τόσο από το παράλληλο πρόγραμμά της, όσο και από τα μέσα προβολής της, επιθυμούν να προωθήσουν σε ένα ευρύ και κυρίως στοχευμένο κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μέσα από την εξαιρετική διοργάνωση της HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εξοπλισμού και των υπηρεσιών στους τομείς της σωματικής άσκησης, της φυσικής αποκατάστασης, της υγείας, της διατροφής αλλά και της επιμόρφωσης των ειδικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις καινοτόμες πρακτικές μέσα από τις οποίες διενεργούνται οι υπηρεσίες τους αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου σε παγκόσμια κλίμακα.

Παράλληλα με την έκθεση θα διενεργηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται παρουσιάσεις από ειδικούς αλλά και εισηγήσεις των leaders του χώρου που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση της Be-Best και της Gymnastika ενώ με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως ύστερα από τη θερμή ανταπόκριση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γεωργίου Τάσιου, η HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2022, θα τεθεί υπό την αιγίδα της.

Σας περιμένουμε όλους στην πιο άρτια, πολυδιάστατη και δυναμική επαγγελματική έκθεση Άθλησης, Υγείας, Ευεξίας και Αποκατάστασης ώστε να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μοιραστούμε μία μοναδική εμπειρία.

Μείνετε συντονισμένοι www.healthwellnessfitness.gr

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media