...
3000 Προβολές

Βαγγέλης Κωνσταντόπουλος

Personal Trainers
Functional Trainer
Online Personal Trainer
Λαύριο, Ελλάδα

O personal trainer απο το Λαύριο Αττικής Κωνσταντόπουλος Βαγγέλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού & Καποδιστριακού Αθηνών με ειδικότητα στην ποδοσφαίριση και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Είναι επίσης κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών  «Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή & στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή από το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του  Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης» του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Όσον αφορά την εργασιακή του εμπειρία εργάζεται ως personal trainer από το 2016 έως και σήμερα και έχει τύχει να εργαστεί με ανθρώπους όλων των ηλικιών από έφηβους αθλητές μέχρι και άτομα άνω των 65 ετών.  Από το 2017-2019 εργάστηκε καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Λαυρεωτικής όπου υλοποίησε προγράμματα γενικής γυμναστικής, αεροβικής γυμναστικής και pilates αλλά και προπονήσεις ποδοσφαίρου σε παιδιά. Ενώ ξεκινώντας περίπου από την ίδια χρονική περίοδο εργάζεται έως και σήμερα (2017-2021) ως personal trainer και ως προπονητής αθλημάτων στο πεντάστερο ξενοδοχείο Cape Sounio του ομίλου Grecotel. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται επίσης σε ακαδημία ποδοσφαίρου ως προπονητής και ως υπεύθυνος για την εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Υπηρεσίες

Body Weight Training
Functional Training
Group Training
HIIT Training
Online Training
Personal Training
Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Τραυματισμών
Απώλεια Βάρους
Φυσικής Αγωγής. Μεταπτυχιακό «Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή & στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή»
3ο Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης. 28ο Συνέδριο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης. 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης. 6ο Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης. «Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και η πολύπλευρη αποστολή τους»/ Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης. Sports and Nutrition Performance. «Football 360 Summit».
PERSONAL TRAINING

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media