...
3001 Προβολές

Πάνος Λεβής

Personal Trainers
Functional Trainer
Pilates
Προπονητής για Προετοιμασία Σχολών
Αττικής, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

O Personal Trainer στη Γλυφάδα Πάνος Λεβής είναι 31 ετών, απόφοιτος της γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών του εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει ειδικότητα ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ με την οποία έχει ασχοληθεί με την προπονητική σε αναπτυξιακές ηλικίες.

Στο χώρο του Fitness έχει εργαστεί σε μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων στην επίβλεψη οργάνων καθώς και με το personal training σε ατομικα ή ομαδικά γκρουπ.

Για 2 χρόνια (2017-2019) εργάστηκε στην Γερμανία σαν personal trainer τόσο σε γυμναστήρια όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Είναι δραστήριος, επικοινωνιακός, δυναμικός χαρακτήρας και βασικό του μέλημα είναι να μεταδώσει στους ασκούμενους του την σπουδαιότητα της γυμναστικής σε συστηματική βάση καθώς και τα οφέλη που έχει αυτή στην σωματική και ψυχική υγεία.

Κύριος στόχος του είναι κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας και προπονητικής εμπειρίας να καταφέρει να κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής, πάντα φυσικά με το συνδυασμό μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Από μικρός είχε κλίση στον αθλητισμό έχοντας δοκιμάσει αρκετά αθλήματα όπως μπάσκετ,  κολύμβηση, στίβο, βολλευ. Κάνοντας αυτό που αγαπά σε επάγγελμα μπορεί να μεταδώσει τις γνώσεις και την διάθεση του για τον αθλητισμό σε κάθε ασκούμενο που θέλει να ξεκινήσει την γυμναστική.

Παράλληλα σαν personal trainer στη Γλυφάδα είναι pilates mat και reformer instructor και το χόμπι του είναι το beach volley  και το windsurf.

Υπηρεσίες

Functional Training
Personal Training
Pilates
Reformer Pilates
TRX
Προετοιμασία Σχολών - ΤΕΦΑΑ

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Γλυφάδα
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
PERSONAL TRAINING TRX INSTRUCTOR REFORMER & MAT PILATES INSTRUCTOR FUNCTIONAL TRAINING
Πάνος Λεβής
Μέλος εδώ και: 4 μήνες
Γλυφάδα, Αττική
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media