...
2181 Προβολές

Νεφέλη Καπανταϊδάκη

Personal Trainers
Γυμναστής για ΑΜΕΑ
Κομοτηνή 691 00, Ελλάδα

Η personal trainer στη Κομοτηνή Νεφέλη Καπανταϊδάκη έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η καταγωγή της είναι από τη Ρόδο και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κομοτηνή. Έχει ειδικότητα Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή ενώ έχει κάνει και πολλά σεμινάρια επάνω στην ειδική αγωγή και συνέδρια στην προπονητική.

Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό αρκετούς μήνες σε συλλόγους της Κομοτηνής με άτομα με ειδικές ανάγκες. Έκανε πρακτική στο σύλλογο ΔΑΔΑΑ σε άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Είχε ενασχόληση για 10 χρόνια με το χορό (κλασσικό μπαλέτο, τζαζ, χιπ-χοπ και σύγχρονο). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική ενδυνάμωση με βάρη και λάστιχα.

Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι personal training ατομικό και ομαδικό (group 2-3 ατόμων) στη Κομοτηνή, ενασχόληση παιδιών με κινητικά προβλήματα, στο φάσμα του αυτισμού και νοητική υστέρηση καθώς και εκγύμναση ατόμων με μυοσκελετικά προβλήματα όπως τενοντίτιδα, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Όλα γίνονται συνεργατικά με γονείς και τους ειδικευμένους ιατρούς της Κομοτηνής καθώς και με επικοινωνία και ψυχολογική υποστήριξη στο ίδιο το άτομο. Με σύνεση, υπευθυνότητα, κατανόηση και με χρόνο στο να προσαρμοστεί το άτομο σε μία νέα κατάσταση.

Υπηρεσίες

Group Training
Personal Training
Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Τραυματισμών
Άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς
Θεραπευτική Γυμναστική

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Κομοτηνή
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
PERSONAL TRAINING ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media