...
4144 Προβολές

Μαριλένα Σινάπη

Personal Trainers
Group Trainer
Pilates
Αργυρούπολη, Ελλάδα

Η γυμνάστρια και personal trainer Μαριλένα Σινάπη στην Αργυρούπολη γνώρισε τον χώρο του αθλητισμού από 4 ετών, αρχίζοντας τον πρωταθλητισμό λίγα χρόνια αργότερα στην ενόργανη και στην αγωνιστική αεροβική γυμναστική.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ) με κύρια ειδικότητα την άσκηση σε γυμναστήρια και την διοίκηση του αθλητισμού με γενικό βαθμό 7,2 & βαθμό ειδικότητας 7.

Το 2013 κέρδισε το 2ο βραβείο στο International Dance Competition σύγχρονου χορού και κλασσικού μπαλέτου, και  ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού της Βέροιας, αποκτώντας υποτροφία για σεμινάρια σύγχρονου και κλασσικού χορού στην Βαρκελώνη.

Είναι δασκάλα καλλισθενικής γυμναστικής, pilates trainer & personal trainer στην Αργυρούπολη και έχει εργαστεί σε διάφορα γυμναστήρια της Αττικής, κυρίως στα Νότια Προάστια στα ακόλουθα προγράμματα: pilates flexibility, pilates mat, pilates reformer, pilates flexibility, abs & hips, cross-fit, TRX, tumbao, total body.

Στόχος της είναι να μπορεί να κάνει τρόπο ζωής την άσκηση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και αυτό το επιτυγχάνει ακόμα περισσότερο μέσα από το pilates training & το personal training.

Έχοντας εμπειρία στον χώρο του fitness και γνωρίζοντας πλέον τι της ταιριάζει, έχει εστιάσει στο pilates, στο pilates flexibility, και σto personal training. Έχοντας γνώση και της αθλητικής ψυχολογίας, γνωρίζει τη δύναμη της αυτοπεποίθησης και της ενθάρρυνσης του ασκούμενου για αυτό και το πραγματοποιεί σε κάθε της συνεδρία.

Υπηρεσίες

Calisthenics
Group Training
Personal Training
Pilates
Ευλυγισία
Μυϊκή Ενδυνάμωση

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Αργυρούπολη
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).
Μαριλένα Σινάπη
Μέλος εδώ και: 4 μήνες
Αργυρούπολη, Αττική
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media