...
4492 Προβολές

Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη

Personal Trainers
Τρίκαλα 421 00, Ελλάδα

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη είναι γυμνάστρια, απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα ¨Κλασικό Αθλητισμό¨.

Η αγάπη της μεγάλη για τον αθλητισμό αφού από πολύ μικρή μεγάλωσε μέσα στα στάδια της Ελλάδας. Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στον στίβο για 10 χρόνια και είχε αρκετές Πανελλήνιες διακρίσεις. Μάλιστα, ασχολήθηκε ως προπονήτρια με ακαδημίες σε ομάδες στην Πάτρα και στα Τρίκαλα.

Πλέον είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Ιατρική σχολή, με ειδικότητα στην «Αποκατάσταση, άσκηση και Εργοσπιρομετρία».  Ασχολείται με τον μαζικό αθλητισμό σε υγιείς αλλά και κλινικούς πληθυσμούς όπως άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη, καρκίνο, παχυσαρκία και καρδιαγγειακά νοσήματα.

Είναι επιστημονική ερευνήτρια στο εργαστήριο Εμβιομηχανικής και Εργονομίας «ErgomechLab» του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλίας και μάλιστα είναι η πρώτη ερευνήτρια στην Ελλάδα που κάνει διατριβή πάνω στα Kangoo Jumps.

Το 2018 εξειδικεύτηκε στο πρώτο σεμινάριο Kangoo Jumps της Αθήνας από την master της Ελλάδας στο πρόγραμμα Kangoo Power. Την ίδια χρονά, εισήγαγε για πρώτη φορά το Kangoo Jumps στην πόλη των Τρικάλων και από τότε ασχολείται ως Personal Fitness Trainer αλλά και Group Fitness Trainer.

Παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων στην Αθήνα στον τομέα της μυϊκής αξιολόγησης (Manual Muscle Testing) και της λειτουργικής προπόνησης (Functional Training) με κύριο στόχο την πρόληψη μυοσκελετικών τραυματισμών. Μάλιστα, πιστοποιήθηκε από την σχολή δια βίου μάθησης (Σ.Δ.Β.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πρόγραμμα «Yoga – Pilates School: Active Leisure, Mind & Well -being». Παράλληλα, συμμετείχε σε πολλά συνέδρια αλλά και σεμινάρια όπως η πρόληψη τραυματισμών κατά την διάρκεια του τρεξίματος, corrective exercise, προπόνηση HIIT, σχεδιασμός προγραμμάτων στα κλασικά βάρη, social media management κ.α.

Επίσης, είναι πιστοποιημένη από την εταιρεία της TRX στα προγράμματα Suspension Training Course και Functional Training Course καθώς και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Το 2020 εξειδικεύτηκε στο πρόγραμμα Kangoo Dance από τον master της Ισπανίας και εισήγαγε για πρώτη φορά το Kangoo Jumps στις σχολές χορού της Αθήνας.

Η βασική της φιλοσοφία είναι η προαγωγή της υγείας (σωματικής και ψυχικής), της φυσικής κατάστασης και της λειτουργικότητας ολόκληρου του σώματος, μέσω της άσκησης, με εξατομικευμένο προγραμματισμό και εκμάθηση σωστής τεχνικής για αποφυγή μελλοντικών μυοσκελετικών και άλλων προβλημάτων.

«Η γνώση δεν τελειώνει ποτέ. Γι’αυτό πάντα πρέπει να εξελισσόμαστε για να προοδεύουμε στην δουλειά μας και στην ζωή μας»

Υπηρεσίες

Functional Training
Group Training
Kangoo Jumps
Personal Training
Track and Field Coach
TRX
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Αξιολόγηση & Πρόληψη Τραυματισμών για Αθλητές
Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Τραυματισμών
Απώλεια Βάρους
Θεραπευτική Γυμναστική

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Τρίκαλα
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.).
Manual Muscle Testing Functional Training «Yoga – Pilates School: Active Leisure, Mind & Well -being» Πρόληψη τραυματισμών κατά την διάρκεια του τρεξίματος Corrective exercise Προπόνηση HIIT Σχεδιασμός προγραμμάτων στα κλασικά βάρη Social media management
Suspension Training Course Functional Training Course Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) Kangoo Jumps

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media