...
5772 Προβολές

Κατερίνα Νταλέ

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Online Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Κύμη, Ελλάδα

Η Κατερίνα Νταλέ είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος στην Κύμη Ευβοίας οπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Το 2015 εισήχθη στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Θεσσαλονίκη, έπειτα επέκτεινε τις σπουδές της για έναν επιπλέον χρόνο όπου και αποφοίτησε τελικά από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος το 2020.

Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε τις απόψεις των καταναλωτών σχετικά με την διατροφική επισήμανση των τροφίμων, όπου διερευνήθηκαν οι γνώσεις, οι απόψεις και στάσεις των καταναλωτών γύρω από την επισήμανση και την διατροφική ετικέτα των τροφίμων.

Τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών της αλλά και μέχρι σήμερα στόχος της είναι να ενημερώνεται διαρκώς σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον χώρο αυτό και έτσι παρακολουθεί πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων Διατροφής.

Σήμερα παρέχει τις διαιτολογικές τις υπηρεσίες τόσο με δια ζώσης συνεδρίες στην περιοχή της Κύμης Εύβοιας όσο και με online συνεδρίες στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα σε άτομα που επιθυμούν να αλλάξουν την ζωή τους αλλάζοντας την σχέση τους με το φαγητό αλλά και την εικόνα του σώματος τους.

Ενώ επίσης, διατηρεί σελίδα σε Instagram και Facebook (@katerinantale_nutritionist) με στόχο να γνωρίσουν το κόσμο της διατροφής περισσότερα άτομα αλλά και να τους παρακινήσει στο να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τέλος αποτελεί μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Εύβοια
Κύμη
Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Θεσσαλονίκη.

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media