Παρα πολλοι φιλοι της σελίδας βρέθηκαν  χτες 8 Οκτωβρίου  Κυριακη στο Αλσος Νέας Σμύρνης για την προπόνηση και είσοδο νέων μελών στην Fitness Motivation Hellas Running Team Athens που πραγματοποιήθηκε  από τον Στράτο Χουβαρδα.

Ολοι  άκουσαν με ευλάβεια αυτά που είχε να πει ο Στράτος και πραγματικά όλοι μας αποκομισαμε πάρα πολλές πληροφορίες όπως για το πότε είναι καλύτερα να τρέχουμε ανάλογα με τον στόχο μας, πόση ώρα και τι πρέπει να τρώμε πριν το τρέξιμο αλλά ακόμα και τι πρέπει να έχουμε φάει από το προηγούμενο βράδυ αν θέλουμε να τρέξουμε πρωί.

Έγιναν 3 group δυναμικότητας.

1. Αυτοί που ξεκίνησαν πρώτη φορά μαζί μας ή όσοι έχουν τρέξει ελάχιστες φορές.
2. Όσοι τρέχουν συστηματικά για χόμπι και κατεβαίνουν και σε running event 5000μ
3. Και όσοι παίρνουν μέρος σε event 10000μ και άνω.

Ιδρώτας και ανάσες κομμένες όλοι περίμεναν τα νέα tips του Στράτου ο οποίος απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των ασκουμενων.

Η Fitness Motivation Hellas Running Team Athens υπό τον Στρατο Χουβαρδα θα βρεθεί  τελευταία φορά για προπόνηση στο Ίδρυμα Νιαρχος αυτή την Παρασκευή 13  Οκτωβριου στις 19.00 μπροστά από την είσοδο του κολυμβητηριου και από τις 22 Οκτωβρίου μόνιμα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Αλσος Νέας Σμύρνης στις 9.45 κάθε Κυριακή .

Ελατε λοιπόν με τους φίλους σας να μεγαλώσουμε την παρέα μας.

Σκοπός είναι ο κόσμος να αγαπήσει το τρέξιμο και να το βάλει στη ζωή του είτε σαν κύριο είδος εκγυμνασης είτε σαν συμπληρωματικο.

Για την Fitness Motivation Hellas
Γιάννης Μπακας