Αρχική Fitness Ψάχνοντας το τέλειο σώμα

Ψάχνοντας το τέλειο σώμα

Οι συστηματικά γυμναζομενοι το θέλουν και το ψάχνουν ξέροντας ότι είναι πάρα πολύ δύσκολος στόχος.

Λίγο πολύ όλοι μπορούμε αισθητικά να ξεχωρίσουμε ένα τέτοιο σώμα.

Γραμμωμένο, συμμετρικό και με μύες που δείχνουν ότι είναι και δυνατό. Πέρα από αυτά θα πρέπει  να έχει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο εύρος κινήσεων.

Τι χρειάζεται όμως να κάνεις για να το αποκτήσεις;

1. Πειθαρχία
Θα πρέπει εφόσον σιγουρευτείς ότι έχεις κάνει το σωστό πλάνο να το τηρήσεις κατά γράμμα.
Αν και εφόσον έχεις βάλει ένα χρονοδιάγραμμα δεν πρέπει να έχεις συνεχόμενα πισωγυρισματα.  Μέσω της πειθαρχίας θα καταφέρεις αυτό που θες στον χρόνο που έχεις στον εαυτό σου για την προσπάθεια σου.

2.Διατροφή
Είναι με διαφορά το πιο σημαντικό απ όλα.
Όσο και να σκιζεσαι στο γυμναστήριο, όσο και όλα τα άλλα να τα κάνεις τέλεια αν δεν τρως σωστά, όσο και όποτε πρέπει δεν θα φτάσεις ούτε καν θα πλησιάσεις τον στόχο σου. Εδώ η πειθαρχία παίζει το πιο σημαντικό ρόλο.

3. Γυμναστική με βάρη και αερόβιο.
Θες να τα κάνεις ταυτόχρονα (πχ Crossfit), θες να τα κάνεις παραδοσιακά  εφόσον τα κάνεις σωστά (ιδιαίτερα τα βάρη) θα αρχίσεις να βλέπεις σημαντική διαφορά στο σώμα σου μετά από λίγους μήνες.

Όλα τα παραπάνω μόνο ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ αν θες να τα καταφέρεις.

Super δεν λέμε το τέλειο σώμα αλλά πάρα πολλές οι θυσίες και πιστεύουμε ότι πιο πολύ αξίζει για τους επαγγελματίες. Δηλαδή για αυτούς που βγάζουν χρήματα από αυτό.

Ενα όμορφο, λειτουργικό σώμα δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι τέλειο. Οι περισσότεροι είμαστε απλοί άνθρωποι και που μόνο που θα μπούμε στην διαδικασία αυτή μας αξίζουν συγχαρητήρια.  Προσπαθείστε και βελτιώστε ότι μπορείτε και επίσης σημαντικό…
…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!

CLICK HERE AND FOLLOW OUR FACEBOOK PAGE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτα: θερμίδες, ιδιότητες και θρεπτική αξία

Η φέτα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα ελληνικά λευκά τυριά και κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική κουζίνα. Το τυρί φέτα έχει πολλαπλές...

Ακολουθήστε μας

88,416ΥποστηρικτέςΚάντε Like
25,529ΑκόλουθοιΑκολουθήστε