Αρχική Fitness Προπονήτρια στις ΗΠΑ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για μπούλινγκ

Προπονήτρια στις ΗΠΑ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για μπούλινγκ

Η ομοσπονδία γυμναστικής των ΗΠΑ αποφάσισε με αποκλεισμό για οκτώ χρόνια την προπονήτρια Μάγκι Χένι από οποιαδήποτε σχέση με τον αθλητισμό, λόγω μπούλινγκ λεκτικής βίας που ασκούσε στις αθλήτριες της

Για μία ακόμα φορά η Ομοσπονδία Γυμναστικής των ΗΠΑ έρχεται στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο. Αυτή τη φορά μία πρώην προπονήτρια της κρίθηκε ένοχη για μπούλινγκ σε βάρος αθλητριών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Μάγκι Χένι η οποία εδώ και χρόνια ανήκει στο προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ βρέθηκε κατηγουρούμενη για τη συμπεριφορά σε βάρος αθλητριών. Όλες την κατηγόρησαν για μπούλινγκ που τους ασκούσε με αποτέλεσμα πολλές εξ αυτών να φτάσουν στα όρια της κατάθλιψης, αλλά και ακόμα της αυτοκτονίας.

Βέβαια, υπήρξαν αθλήτριες και γονείς που υπερασπίστηκαν την 46χρονη τονίζοντας ότι ναι μεν είναι σκληρή, όμως δεν το κάνει με στόχο να βλάψει τις αθλήτριες της. Τελικά, η Γυμναστική ομάδα των ΗΠΑ έκρινε την Μάγκι Χένι ένοχη για “συναισθηματική κακοποίηση αθλητριών  που προπόνησε” και την τιμώρησε με αποκλεισμό οκτώ ετών.

Mια δυνατή σχέση!!

Δημοσιεύτηκε από Fitness Motivation Hellas στις Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι και στο παρελθόν υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά της Χένι απέναντι στις αθλήτριες της χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι.

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

Πηγή : sport24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέικαπ στο γυμναστήριο: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φοράτε

Μέικαπ (make up) στο γυμναστήριο: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φοράτε

Μάλιστα από άποψη μάρκετινγκ, στοχεύουν αυτά τα προϊόντα μέικαπ στις γυναίκες που είναι δραστήριες και πηγαίνουν τακτικά στο γυμναστήριο, ως έναν τρόπο να είναι...