Καταχώρησε το γυμναστήριο σου και απογείωσε την προβολή του

H fmh.gr είναι ίσως η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για το fitness στην Ελλάδα με περισσότερες από 200.000 επισκέψεις τον μήνα με ανοδική τάση.

Με στοχευμένο κοινό γύρω από την άσκηση αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας που είναι ετοιμοι να κάνουν τα πρωτα βήματά τους στην γυμναστική, ενημερώνουμε έγκυρα κάθε μέρα τους αναγνώστες με θεματολογία για την γυμναστική και σχετική με αυτή όπως διατροφή και φυσικοθεραπεία.

Στo facebook η fmh.gr έχει περισσότερους από 100.000 ακόλουθους ενώ στο instagram 28.000.

Τι είναι το Profinder;

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας η πρώτη στήλη που θα βρείς λέγεται Profinder 

Είναι πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών και χώρων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα γύρω από την άσκηση και όχι μόνο, οπου εκεί θα τοποθετηθεί και το γυμναστήριο σου.

καταχωρηση γυμναστηριου

Πως προβάλλεται το γυμναστήριο μου;

1. Θα δημιουργήσουμε με το υλικό και τις πληροφορίες που θα μας στείλεις ένα ποιοτικό προφίλ που θα περιέχει τα είδη γυμναστικής που προσφέρονται, πληροφορίες για τον χώρο σας, υπηρεσίες, τρόποι επικοινωνίας, social media, αν έχετε ιστοσελίδα κ.α.

2. Στην ιστοσελίδα μας από 20/9/2021 παντού θα υπάρχει banner τοποθετημένο σχετικό με την εύρεση χώρων άσκησης και επαγγελματιών γύρω από αυτή αλλα και pop up (αναδυόμενο banner σαν αυτό που είδες μόλις) μετα από καποια δευτερόλεπτα παραμονής του χρήστη στην ιστοσελίδα μας.

3. Το προφίλ του γυμναστηρίου σου θα φροντίσουμε να βρεθεί στις πρώτες σελίδες της Google στην λέξη γυμναστήριο (και την περιοχή που βρίσκεται)

4. Διαφήμιση του Profinder μέσω Google Ads (ανα διαστήματα).

5. Διαφήμιση του Profinder στα social media

πως θα καταχωρισψ το γυμναστηριο μου στην Google

Πόσο κοστίζει;

Μέχρι τις 30/9/2021 και για τους 20 πρώτους προσφέρουμε την καταχώρηση του χώρου σας στην πλατφόρμα μας στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ + ΦΠΑ για έναν ολόκληρο χρόνο.

*Δεν μπορεί να γίνει αγορά 2 ή περισσότερων ετών στην συγκεκριμένη τιμή.

*Στην περίπτωση που ξανακλείσουν οι χώροι άσκησης η συνδρομή παγώνει και συνεχίζει ξανά με το άνοιγμα.

Τι πρέπει να κάνω για να εγγραφώ στη πλατφόρμα εύρεσης γυμναστηρίων της fmh.gr σε αυτή την τιμή;

Θα πρέπει μέχρι τις 30/9/2021 να μας στείλεις email στο info@fmh.gr με θέμα ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ή να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρείς ακριβώς από κάτω.

Κατόπιν εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα σου ζητήσουμε να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες του χώρου σου.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@fmh.gr ή τηλεφωνικά στο 2109524442 και στο 6974251725.