...
Αρχική Blog Fitness PLATINUM και GOLD AWARD για την fmh.gr στα Fitness Awards 2022
PLATINUM και GOLD AWARD για την fmh.gr στα Fitness Awards 2022

PLATINUM και GOLD AWARD για την fmh.gr στα Fitness Awards 2022

Την Τρίτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Atraktos, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2022 που διοργάνωσε η Boussias. Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι ποιοτικές και καινοτόμες εταιρίες στο χώρο του fitness.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων, που αφορούσαν εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες, και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης, websites, όπως επίσης και εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups, αλλά και fitness influencers και personal trainers.

Με την ύψιστη τιμητική διάκριση τιμήθηκε η ιστοσελίδα μας www.fmh.gr

Gold βραβείο στην κατηγορία Fitness and Wellness Website of the Year

Platinum βραβείο για την υψηλότερη συνολική βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων

 

Ο γενικός διευθυντής της fmh.gr Ιωάννης Μπάκας δήλωσε στους επαγγελματίες του τύπου που κάλυψαν την βράβευση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την διάκριση της fmh.gr από τον σημαντικό θεσμό των Fitness Awards. Στόχοι της ομάδας μας και των συνεργατών μας είναι: Η έγκυρη ενημέρωση, ξεχωρίζοντας από το χάος της παραπληροφόρησης σχετικά με το wellness που υπάρχει στο διαδίκτυο, και το να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στο χώρο και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα μας».

Στην εκδήλωση επίσης ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν 3 συνεργάτες γυμναστές της fmh.gr γεγονός που δείχνει ακόμα μια φορά την ποιότητα όλων των συνεργατών μας.

Η Κωνσταντίνα Ζήρου, η Βαλεντίνα Δημητρίου και η Χριστίνα Βασιλειάδου στην κατηγορία Best Personal Trainer of The Year, οπου κατέκτησαν αντίστοιχα Gold, Silver και Bronze βραβεία.

Ακολούθησε το fmh.gr στο Google News, στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media