...

Ψωμί ολικής άλεσης, βρώμης, από προζύμι ή σίκαλης; Ποιο είναι πιο υγιεινό;

Το ψωμί είναι βασική πηγή υδατανθράκων στη χώρα μας, και βρίσκεται στη βάση του προτύπου της Μεσογειακής Διατροφής. Είναι όμως όλα τα είδη ψωμιού τα ίδια; Ποιο είναι η καλύτερη επιλογή σε ψωμί που μπορούμε να κάνουμε; Γράφει η Μαρία Μαντζώρου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Μυτιλήνη Είδη ψωμιού Καταρχάς, ας δούμε τι είδους ψωμιά υπάρχουν στη διάθεση μας. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ψωμί ολικής άλεσης, βρώμης, από προζύμι ή σίκαλης; Ποιο είναι πιο υγιεινό;.