Αρχική Fitness Πιο νωρίς από τις 29 Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια

Πιο νωρίς από τις 29 Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια

Είναι πολύ πιθανό πιο νωρίς από τις 29 Ιουνίου να ανοίξουν τα γυμναστήρια όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό facebook του Σ.Ι.Γ.Α. με πρωτοβουλία της αντιπροέδρου της Βουλής Σοφίας Σακοράφα πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Μαΐου τηλεδιάσκεψη η οποία κράτησε 30 λεπτά και συμμετείχαν ο Υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, η Σοφία Σακοράφα και εκπρόσωποι του κλάδου του Πανελληνίου συνδέσμου γυμναστηρίων.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι εκπρόσωποι των γυμναστηρίων ανέδειξαν τα μεγάλα προβλήματα των γυμναστηρίων όπως επίσης ότι και πάρα πολλοί παρεμφερείς κλάδοι και αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν ήδη ανοίξει και ότι για τα γυμναστήρια έχει χαθεί ολόκληρη η χρονιά και ότι πρέπει το κράτος να τους παρέχει μία στήριξη.

Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι κατανοεί το πλήγμα το οποίο έχουν δεχτεί τα γυμναστήρια και η πρόθεση του υπουργείου είναι η στήριξη των γυμναστηρίων και η άμεση εισήγηση στον πρωθυπουργό για την επαναλειτουργία αυτών η οποία θα πρέπει να είναι πιο νωρίς από τις 29 Ιουνίου.

Παράλληλα σήμερα έγινε και συγκέντρωση στο Υπουργείο Ανάπτυξης στις 10 το πρωί από τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής Αττικής οι οποίοι του μεταβίβασαν γραπτώς τα αιτήματα του συλλόγου τους και δεσμεύτηκε ο κύριος Παπαθανάσης οτι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης προς τον κλάδο τους.

Οι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής έχουν δεχθεί επίσης ισχυρό πλήγμα από την καραντίνα καθώς είναι μήνες και αυτοί χωρίς δουλειά αλλά έχουν και οι ίδιοι δικούς τους χώρους εκγύμνασης.

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πνιγμός

Σοκ: Έξι άνθρωποι πνίγηκαν στη θάλασσα μόνο την Κυριακή 21 Ιουλίου

Συνολικά έξι άνθρωποι έχασαν την Κυριακή 21 Ιουλίου τη ζωή τους στη θάλασσα σε Βόλο, Πρέβεζα , Ίσθμια, Βουλιαγμένη και Καβάλα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες...