Αρχική Περισσότερα Events fmh.gr Χαμόγελα - Ιδρώτας και πολύ ΤΑΒΑΤΑ στο πάρκο Φλοίσβου

Χαμόγελα – Ιδρώτας και πολύ ΤΑΒΑΤΑ στο πάρκο Φλοίσβου

Φέτος αργήσαμε να κάνουμε το πρώτο μας Outdoor Training αλλά άξιζε τον κόπο γιατί αυτό που έγινε την Κυριακή  ήταν κάτι μοναδικό.

Παρα πολλοί νέοι φίλοι της σελιδας μας όλων των ηλικιών και λάτρεις της γυμναστικής έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα μας για γυμναστική στην ύπαιθρο.

Με την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου όπου μας παραχώρησε το συγκεκριμένο κομμάτι του πάρκου στο Φλοισβο έγινε μια μικρή γιορτή.

Υπεύθυνος του workout η πολύ έμπειρη, με τρομερή μεταδοτικοτητα αλλά και μπόλικο χιούμορ Ευτυχία Γιαννογλου κατάφερε τόσο κόσμο όχι μονο να μην παραπονιέται με τα συνεχόμενα tabata αλλά αντιθέτως να το ευχαριστιεται.
Καθολη την διάρκεια του training εδινε συνεχεια ενναλακτικες ασκησεις σε οποιον δεν μπορουσε να ακολουθήσει το κυρίως πρόγραμμα και επεξηγουσε σε κάθε ασκηση ποιο σημείο του σώματος γυμνάζεται εκείνη την στιγμη,

- Advertisement -

Οι συνάδελφοι  της Λυδία Γκονελα και Γιάννης Μουρτζης διορθωναν συνέχεια τις λάθος εκτελέσεις των ασκήσεων ώστε όλα να γίνονται με σκοπό την ασφάλεια των ασκούμενων αλλά και την αποδοτικοτερη εκγύμναση τους.

Δίπλα στη θάλασσα, με την μουσική δυνατά φώναξαμε όλοι δυνατά ότι αγαπάμε την γυμναστική και ότι το να σηκωθείς από τον καναπέ την Κυριακή είναι εφικτό.

Η Fitness Motivation Hellas είναι μια κοινότητα όπου σκοπό έχει να παρακινησει όλο τον κόσμο να ακολουθήσει ένα πιο fit τρόπο ζωής και να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο αφήνοντας πίσω όλες τις δικαιολογίες.

Θα τα ξαναπούμε πάλι πολύ πολύ σύντομα.

Μέχρι τότε stay healthy – stay Strong!

Fitness Motivation Hellas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

κίνδυνος καρκίνου

Η σωστή διατροφή για την υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση

Οι γενικοί διατροφικοί κανόνες ισχύουν και εδώ. Ο έλεγχος της θερμιδικής πρόσληψης, τα τακτικά γεύματα, η ποικιλία τροφίμων, η επάρκεια λαχανικών και φρούτων αποτελούν...