Αρχική Fitness Μεταβολισμός : 10 ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις

Μεταβολισμός : 10 ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κος Πάρης Παπαχρήστος, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος M.Sc., Συγγραφέας και Ιδρυτής του medNutrition.gr, λύνει βασικές απορίες γύρω από ένα δημοφιλές θέμα: τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Παρακολουθώντας το βίντεο θα μάθετε τι είναι ο βασικός μεταβολισμός, πώς υπολογίζεται και εάν τελικά έχει αξία η μέτρησή του. Ακόμη, θα ενημερωθείτε για όλους τους παράγοντες που μπορούν είτε να επιβραδύνουν είτε να ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας. Επίσης, μέσα από αυτό το βίντεο διευκρινίζεται εάν τελικά τα δημοφιλή μικρά και συχνά γεύματα ανήκουν σε αυτούς τους ενισχυτικούς παράγοντες.

Επιπλέον, θα πληροφορηθείτε για τον τρόπο με τον οποίο επιδρά η άσκηση στον βασικό μεταβολισμό, ενώ θα γνωρίσετε όλη την αλήθεια για τον ρόλο του καφέ. Τέλος, θα λάβετε κάποια διατροφικά tips που θα boost- άρουν τον μεταβολισμό σας!

 

 

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρόκολο: Από ποιες παθήσεις προστατεύει, πόσο πρέπει να τρώτε

Αν ανήκετε σε αυτούς που απεχθάνονται το μπρόκολο, είναι καιρός να αναθεωρήσετε, καθώς νέα επιστημονικά ευρήματα έρχονται να ενισχύουν την θεωρία ότι πρόκειται για υπερτροφή. Μελέτες...