Αρχική Fitness Ημερολόγιο Σωματικής Άσκησης 2021: Το καλύτερο δώρο για την καινούργια χρονιά

Ημερολόγιο Σωματικής Άσκησης 2021: Το καλύτερο δώρο για την καινούργια χρονιά

Ημερολόγιο 2021 Σωματικής Άσκησης , Υγείας και Ευεξίας απο τις εκδόσεις Ραδάμανθυς

Το πρωτότυπο βιβλίο ημερολόγιο 2021 σωματικής άσκησης, υγείας και ευεξίας απευθύνεται για όλες τις ηλικίες και για όλες της σωματικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Το καλύτερο δώρο για την καινούργια χρονιά στον εαυτό μας, στο παιδί μας ,τον φίλο μας, την ομάδα μας.

Βάλε νέους στόχους, βάλε την Άσκηση στην ζωή σου.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όπου κάθε ασκούμενος θα μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές δραστηριότητες, τις προπονήσεις του, καθώς τις σημειώσεις και τα ραντεβού του.

Επιπλέον μέσα στο βιβλίο – ημερολόγιο υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες :

  • Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης για όλους
  • Προπονητικής – Εργοφυσιολογίας (όπως τι είναι το αναερόβιο κατώφλι ή η αερόβια προπόνηση)
  • Ιστορίας και Φιλοσοφίας Αθλητισμού (όπως τι έλεγε ο Ιπποκράτης, ο Γαληνός και ο Πλάτων για την Άσκηση και την Διατροφή)
  • Ανατομίας σώματος ( όπως πόσα οστά και μύες έχει ο άνθρωπος)

Ο στόχος είναι η μετάδοση χρήσιμων πληροφοριών για την Άσκηση, την Φυσική Αγωγή και την Προπονητική μέσα από την Επιστημονική Βιβλιογραφία.

Γενικός Σκοπός: η Άσκηση του Σώματος και του Πνεύματος Δια Βίου

Το «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Για τους μικρούς αθλητές που ξεκινάνε κάποιο άθλημα, για τους ερασιτέχνες που κάνουν την καθημερινή γυμναστική στη φύση ή σε κάποιο γυμναστήριο, και σε άτομα με ειδικές ικανότητες. Επιπλέον, απευθύνεται στους αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες, μεμονωμένα ή με την ομάδα τους, και θέλουν να καταγράφουν τις καθημερινές προπονήσεις τους.

Το το βιβλίο ημερολόγιο υπάρχει σε όλα τα e-shop των βιβλιοπωλείων, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία καθώς ή μπορεί  να γίνει παραγγελία  κατευθείαν από τις εκδόσεις Ραδάμανθυς στο  link: https://ekdoseis-radamanthys.webnode.gr/products/imerologio-2021-somatikis-askisis-ygeias-kai-eyexias/

Συγγραφέας : Στέφανος Λυραντωνάκης

Ο Στέφανος Λυραντωνάκης γεννήθηκε το 1976 και ζει στα Χανιά της Κρήτης.
Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής», της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. Είναι π. Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Π. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης ασχολείται ως καθοδηγητής στον χώρο του fitness. Υπήρξε 5 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών και μέλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις της εκπλήρωσε στις Ειδικές Δυνάμεις Αμφίβιων Καταδρομών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνδρομο Κοιλιακών

Μήπως έχεις γίνει βουλιμικός με την προπόνηση; Μάθε ποια είναι τα...

Μια σχετικά άγνωστη ψυχική διαταραχή κάνει συχνά την εμφάνισή της στους νεαρούς άντρες που συχνάζουν στα γυμναστήρια. Η  λεγόμενη "βουλιμία της άσκησης" είναι μια κατάσταση...