Σε μία συλλογική προσπάθεια, η ομάδα μας δώρισε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα το ποσό των 800 ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε από τις διαθεση του βραχιολιού της FMH. Σημειώνεται πως η προσπάθεια αυτή είχε μικρή χρονική διάρκεια (περίπου 2 εβδομάδων) , επομένως η ανταπόκριση τόσο των μελών της ομάδας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου ήταν άμεση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Το μεγαλύτερο επίτευγμα παρόλα αυτά, είναι πως για μια ακόμη φορά η Fitness Motivation Hellas, μπόρεσε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, με μόνο αντάλλαγμα την όρεξη και τη συλλογικότητα.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για πάνω από 120 χρόνια ανοίγει την αγκαλιά του σε κορίτσια ηλικίας από 6 ετών των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σύνθετα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Στόχος του η κάλυψη βασικών αναγκών, η συμβουλευτική και η συναισθηματική στήριξη, η ενδυνάμωση της οικογένειας και η καλλιέργεια δεξιοτήτων και κλίσεων μέσω της εκπαίδευσης ώστε τα κορίτσια μεγαλώνοντας να έχουν αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για την ενήλικη ζωή. Για το λόγο αυτό το Ίδρυμα στηρίζει τα απόφοιτα κορίτσια του σε σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχοντας στο πλευρό του φίλους χορηγούς που πιστεύουν και στηρίζουν το έργο του το οποίο δεν είναι άλλο από την παροχή ίσων ευκαιριών στα κορίτσια που μεγαλώνουν στο Ίδρυμα. Σε μια δύσκολη εποχή, το Χατζηκυριάκειο συνεχίζει να προσφέρει έργο και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε νεαρά κορίτσια.

Ένα σημαντικό έργο που ξεκίνησε το 1889, πατώντας πάνω στα θεμέλια που είχε θέσει ο ιδρυτής του Ιωάννης Χατζηκυριακός, συνεχίζεται, για την καλύτερη δυνατή διαβίωση των κοριτσιών.