Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για το Legion Run 2018  βρεθήκαμε σε ένα μοναδικό χώρο για προπόνηση στο κέντρο της Αθήνας.
Το Gazi Crossfit.

Το Gazi Crossfit  βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την Πειραιως σε ένα πολύ μεγάλο διοροφο κτήριο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνεις φοβερές προπονήσεις CrossFit, Gymnastics και πρόσφατα προστέθηκαν και μαθήματα Pilates.

Το Workout μας ανέλαβε ο Κώστας Βομπρας όπου με την βοήθεια της Ευτυχίας Γιαννογλου trainer του Box κυριολεκτικά από το ζέσταμα και μόνο καταλάβαινες τι θα επακολουθουσε.

To WOD (Workout Of the Day) είχε τρέξιμο, thrusters, sumo deadlift high pulls , σανίδα, σκοινάκι και  jumping squats.

Ο καθένας μας ανάλογα με το πόσο προχωρημένος ήταν έβαζε τα κατάλληλα κιλά και με την βοήθεια του Κώστα και της Ευτυχίας οι οποίοι συνέχεια διορθωναν τις λάθος στάσεις σώματος μας η τις λάθος τεχνικές μας περάσαμε ένα 12λεπτο τρελού ιδρώτα.

Φυσικά στο τέλος του workout αφού πήραμε τις κατάλληλες ανάσες ακολούθησαν τα χαμόγελα της ευχαριστησης για το ότι ΟΛΟΙ κατάφεραν να κάνουν οσες περισσότερες επανάληψεις μπορούσαν.

Ακολούθησαν οι απαραίτητες διατάσεις με την Ευτυχία οι οποίες πρέπει πάντα να γίνονται μετά από κάθε μάθημα και όχι μόνο στο CrossFit αλλά σε όλα τα είδη γυμναστικής.

Ένας υπέροχος χώρος, μια φοβερή ομάδα και δύο καταπληκτικοι και πολύ έμπειροι γυμναστες.

Το Gazi Crossfit θα συμμετάσχει και στο Legion Run 2018 τον Μάιο στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου και φυσικά έχει και free course για όποιον θέλει να κάνει ένα μάθημα δωρεάν ώστε να γνωρίσει οποίος θέλει από κοντά και το Box, τους γυμναστες και να πάρει μια γεύση από τα workout του γυμναστήριου.

Εμείς το καταευχαριστηθηκαμε και σιγουρα θα το ξαναεπισκεφθουμε .

FMH TEAM

dav