Αρχική Fitness Γυμναστήρια: Πολύ πιθανό να παραμείνουν κλειστά και τον Ιούνιο

Γυμναστήρια: Πολύ πιθανό να παραμείνουν κλειστά και τον Ιούνιο

Οι επαγγελματίες του χώρου των γυμναστηρίων έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών.

Χαμένη δείχνει να είναι η χρονιά για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, καθώς με το ενδεχόμενο παράτασης του λουκέτου και κατά τον μήνα Ιούνιο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο κλάδος θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Μιλώντας στο Open TV και στο «τώρα ό,τι συμβαίνει» ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν κλειστά τα γυμναστήρια και κατά τον Ιούνιο.

Μεγάλο «αγκάθι» είναι και τα κλιματιστικά, για τα οποία δεν έχουν αποφανθεί ακόμα οι υγειονομικές Αρχές, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα γυμναστήρια για τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών. Μεταξύ αυτών είναι η πρόταση για προκαθορισμένα ραντεβού ώστε να παραμένει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων εντός των γυμναστηρίων, ενώ προτείνεται απολύμανση όλων των οργάνων γυμναστικής ξεχωριστά μετά τη χρήση από κάθε πελάτη και μάσκες και γάντια για όλο το προσωπικό.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, η παράταση για να είναι κλειστά τα γυμναστήρια είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή.

Πηγή : AthensVoice  , Newsbomb , Ethnos 

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

λιπομέτρηση - μέτρηση λίπους

Λιπομέτρηση : Τι μας δείχνει και πως να κάνω την μέτρηση...

Η μέτρηση του λιπώδους ιστού (λιπομέτρηση ή μέτρηση λίπους) είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να σου δείξει πόσο ποιοτική και αποτελεσματική είναι προσπάθεια που...

Ακολουθήστε μας

89,724ΥποστηρικτέςΚάντε Like
26,654ΑκόλουθοιΑκολουθήστε