Αρχική Fitness Γυμναστήρια : Οι ριγμένοι της υπόθεσης

Γυμναστήρια : Οι ριγμένοι της υπόθεσης

Τα γυμναστήρια όπως φαίνεται θα είναι και αυτά από τους ριγμένους της υπόθεσης.

 Έχουν ενταχθεί στην έβδομη φάση της επαναλειτουργίας η οποία είναι και η τελευταία και με ακρίβεια δεν ξέρει κανείς την ημερομηνία που θα επαναλειτουργήσουν.

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων μετά την 15η του Ιούνη (ίσως) δεν θα φέρει κάποια ουσιαστικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις αυτές που θα είναι κλειστές ήδη 90 ημέρες διότι όπως είναι γνωστό το καλοκαίρι μειώνεται αισθητά η προσέλευση του κόσμου στα γυμναστήρια διότι προτιμάει τη θάλασσα και τα μπάνια.

Τα πάγια έξοδα αυτών όμως όπως τα ενοίκια κ.α.  συνεχίζουν και τρέχουν κανονικά ενώ τα έσοδα είναι μηδενικά.

Οι γυμναστηριούχοι ζητούν από το κράτος να επανεξετάσει το συντομότερο την ημερομηνία του ανοίγματος των επιχειρήσεων τους και αυτό όχι για να δούν έσοδα αλλά για να εξισορροπήσουν τα έξοδα τους.

Ταυτόχρονα η μπάλα παίρνει και το προσωπικό αυτών όπου πάρα πολλοί γυμναστές έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και φυσικά χωρίς μισθό.

Πάρα πολλοί είναι οι επαγγελματίες που ζητάνε το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους ακόμα και με τα πιο αυστηρά μέτρα όπως ή θερμομέτρηση κατά την είσοδο, ο διπλάσιος προσωπικός χώρος (απο 5τμ στα 10 τμ) των ασκούμενων από όσο ορίζει ο νόμος και φυσικά με ραντεβού ώστε να μην αναγκαστούν να κλείσουν την επιχείριση τους το προσεχές διάστημα.

“Πρέπει να ανοίξουν το συντομότερο οι ιδιωτικοί χώροι άθλησης. Αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε περισσότερο επικίνδυνοι όσον αφορά τη διασπορά του κορονοιου σε σχέση με τις εκκλησίες όπου θα ανοίξουν νωρίτερα και κατά κόρον επισκέπτονται ιδιαίτερα ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού”;

Αξίζει να τονίσουμε οτι στο πλευρό των γυμναστηριούχων και των γυμναστών βρίσκονται και πάρα πολλοί ασκούμενοι.

Δηλώσεις έκανε στο κανάλι EΡT3 o πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Φακής σχετικά…

Δημοσιεύτηκε από Fitness Motivation Hellas στις Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

χορτοφαγία

Είσαι vegan, τρέφεσαι όμως υγιεινά;

Η στροφή στην αυστηρή χορτοφαγία αποτελεί αδιαμφισβήτητα μεγάλη τάση της εποχής. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος αποφασίζει να απέχει από την κατανάλωση...