Γίνε συνεργάτης της FMH.GR

Είσαι γυμναστής , διαιτολόγος , φυσικοθεραπευτής , γιατρός ή έχεις γυμναστήριο, σχολή πολεμικών τεχνών ή σχολή χορού;

 

Θέλεις να μπεις στην μεγαλύτερη ομάδα γύρω από το WELLNESS στην Ελλάδα;

H FMH.GR (κατά κόσμο Fitness Motivation Hellas) είναι ίσως το μεγαλύτερο portal για την προώθηση της ευεξίας στην Ελλάδα με αρθρογραφία για γυμναστική, διατροφή, υγεία και φυσικοθεραπεια με 500.000+ προβολές σελίδας τον μήνα με ανοδική τάση και 5.000 μοναδικούς επισκέπτες στην πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών μας PROFINDER μηνιαίως με ανοδική τάση επίσης. Με μόλις 5 έτη παρουσίας στα social media και 3 έτη σαν website έχουμε καταφέρει να έχουμε πολύ μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας.

Αντίστοιχα στα social media κανάλια μας ( FacebookΥoutube και στο Instagram ) έχουμε περισσότερα από 800.000 μοναδικά προφίλ που τα επισκέπτονται μηνιαίως. Οι σχεδον 95.000 φιλοι μας στο facebook και 27000 στο instagram μας εμπιστεύονται λόγω της ποιοτικής και έγκυρης αρθρογράφησης των συνεργατών μας , της παρακίνησης που προσφέρουμε και των πολλών event που διοργανώνουμε για να παραμένουμε δραστήριοι.

Πολλά από τα ποιοτικά άρθρα των συνεργατών μας αναδημοσιεύονται από μεγάλα websites ποικίλης ύλης κάθε εβδομάδα ενώ θα μας βρεις σε 350000 εμφανίσεις κάθε μήνα σε περισσοτερες από 7300 λέξεις κλειδιά στην Google.

Η ομάδα της FMH αποτελείται από 30 γυμναστές , 20 διαιτολόγους , 4 φυσικοθεραπευτές ,έναν φυσίατρο και έναν διαβητολόγο- ενδοκρινολόγο ενώ παράλληλα συνεργάζεται με 8 γυμναστήρια και μια σχολή χορού.

Όραμα μας είναι να ωθήσουμε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με την άσκηση , να ξεκινήσει να τρώει σωστά και να απευθύνεται στους σωστούς ειδικούς όταν παρατηρεί ένα πρόβλημα ή θέτει ένα στόχο.

Τι θα σου προσφέρει η συνεργασία με την μεγαλύτερη σελίδα ευεξίας στην Ελλάδα; 

  • Προβολή σε ένα τεράστιο αριθμό εν δυνάμει πελατών μηνιαίως μεσω των καναλιών μας (Social Media, Google κ.α.)
  • Προβολή του γραφείου ή του επαγγελματικού σου χώρου
  • Δυνατότητα αρθρογραφίας seo friendly για καλύτερο ευρετηριασμό στην Google
  • Αύξηση πελατολογίου μέσω της προβολής στην πλατφόρμα μας Profinder
  • Εξαιρετικά δυνατή προβολή στα social media
  • Ποιοτική προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ
  • Μοναδικές τιμές στην δημιουργία του προσωπικού σου website από συνεργάτες μας ενώ θα λάβεις πάρα πολλές συμβουλές για το social media management των προσωπικών σου σελίδων και προνομιακές τιμές σε social media και digital marketing webinars
  • Εμφάνιση του προφίλ σου στις πρώτες σελίδες τις Google στην περιοχή σου
  • Δυνατότητα προβολής σας στο Youtube κανάλι μας
  • Δυνατότητα event στον χώρο σας η outdoor

Πριν καταλήξεις ρώτησε μας αν έχεις οποιαδήποτε απορία.

Στείλε μας μήνυμα συμπληρώνοντας τα πεδία πιο κάτω και λίγα λόγια για εσένα αν θέλεις να συνεργαστείς με την μεγαλύτερη και την πιο ποιοτική wellness σελίδα στην Ελλάδα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.