More

  ΓίνεΣυνεργάτης

  Είσαι γυμναστής, διαιτολόγος, φυσικοθεραπευτής, γιατρός, έχεις γυμναστήριο ή κάποια άλλη ειδικότητα υγείας;

  Γίνε τώρα μέλος της μεγαλύτερης και βραβευμένης ομάδας γύρω από το WELLNESS στην Ελλάδα, διαφημίσου οικονομικά και απογείωσε την online προβολή σου βρίσκοντας παράλληλα περισσότερους πελάτες!

  Ποιοι είμαστε

  H FMH.GR (κατά κόσμο Fitness Motivation Hellas) είναι το μεγαλύτερο portal για την προώθηση της ευεξίας στην Ελλάδα, με αρθρογραφία για γυμναστική, διατροφή, υγεία και φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ποιοτικούς επαγγελματίες και χώρους υγείας, αναλαμβάνοντας παράλληλα την προωθησή τους στο διαδίκτυο μεσω της διαφημιστικής μας πλατφόρμας PROFINDER.

  Διακρίσεις

  Την Τρίτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Atraktos, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2022 που διοργάνωσε η Boussias για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα όπου η ιστοσελίδα μας τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση.

  Μετά τα Fitness Awards 2022, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στα Fitness Awards 2023, που διοργάνωσε η Boussias η ιστοσελίδα μας τιμήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, με την ύψιστη διάκριση, ως το καλύτερο Fitness and Wellness Website της χρονιάς.

  Gold βραβείο

  2023 στην κατηγορία Fitness and Wellness Website of the Year.

  Gold βραβείο

  2022 στην κατηγορία Fitness and Wellness Website of the Year.

  Platinum βραβείο

  για την υψηλότερη συνολική βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων.

  Ο γενικός διευθυντής της fmh.gr Ιωάννης Μπάκας δήλωσε στους επαγγελματίες του τύπου που κάλυψαν την βράβευση

  -Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την διάκριση της fmh.gr για 2η συνεχόμενη χρονιά, από τον σημαντικό θεσμό των Fitness Awards.-

  Στόχοι της ομάδας μας και των συνεργατών μας είναι: Η έγκυρη ενημέρωση, ξεχωρίζοντας από το χάος της παραπληροφόρησης σχετικά με το wellness που υπάρχει στο διαδίκτυο, να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στο χώρο και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα μας, μετά το νέο ρεκόρ μας με 299.000 μοναδικούς επισκέπτες τον Μάιο».

   

  Επισκεψιμότητα fmh.gr

  H επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας είναι απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με 550.000+ προβολές σελίδας και 290.000+ μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα (Μάιος 2023) με συνεχή ανοδική τάση.

  Δίνουμε έμφαση στο SEO

  To SEO είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε μια ιστοσελίδα για να βγαίνει στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις που γίνονται στη Google. Επενδύουμε συνεχώς σε αυτή τη τακτική με εταιρία που συνεργαζόμαστε στη προώθηση της ιστοσελίδας μας και τα νούμερα της επισκεψιμότητας μας διαρκώς αυξάνονται. Τον Mάιο του 2023 είχαμε μόνο από τη Google 211.000 μοναδικούς επισκέπτες από τους συνολικά 299.000.

  Social Media

  Αντίστοιχα στα social media κανάλια μας (Facebook, Υoutube, ΤικΤοκ, Instagram) έχουμε περισσότερα από 800.000 μοναδικά προφίλ που τα επισκέπτονται μηνιαίως.

  Περισσότεροι από 100.000 fans στο Facebook και 30.000 στο Instagram μας εμπιστεύονται λόγω της ποιοτικής και έγκυρης αρθρογράφησης και των ποιοτικών video των συνεργατών μας, της παρακίνησης που προσφέρουμε και των πολλών event που διοργανώνουμε για να παραμένουμε δραστήριοι.

  Αποτελέσματα Google Μάιος 2023

  Πολλά από τα ποιοτικά άρθρα των συνεργατών μας αναδημοσιεύονται από πάρα πολλά websites ποικίλης ύλης κάθε εβδομάδα, ενώ θα μας βρεις σε 3.400.000+ εμφανίσεις κάθε μήνα σε περισσότερες από 34.000 λέξεις κλειδιά στην Google, σχετικές με τη θεματολογία μας και τις υπηρεσίες των συνεργατών μας, τοπικά.

   

  Η ομάδα της FMH αποτελείται από πάρα πολλούς προσωπικούς γυμναστές, διαιτολόγους και φυσικοθεραπευτές, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με πολλά γυμναστήρια, διαγνωστικά κέντρα και αρκετούς ακόμα επαγγελματίες υγείας διάφορων ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα.

  Το όραμα μας

  Όραμα μας είναι να ωθήσουμε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με την άσκηση, να ξεκινήσει να τρώει σωστά και να απευθύνεται στους σωστούς ειδικούς όταν παρατηρεί ένα πρόβλημα ή θέτει ένα στόχο.

  Τι θα σου προσφέρει η συνεργασία με την μεγαλύτερη ιστοσελίδα ευεξίας στην Ελλάδα;

  • Προβολή σε ένα τεράστιο αριθμό εν δυνάμει πελατών μηνιαίως μεσω των καναλιών μας (Social Media, Google κ.α.)
  • Προβολή του γραφείου ή του επαγγελματικού σου χώρου
  • Δυνατότητα αρθρογραφίας seo friendly για καλύτερο ευρετηριασμό στην Google
  • Αύξηση πελατολογίου μέσω της προβολής στην πλατφόρμα μας Profinder
  • Εξαιρετικά δυνατή προβολή στα social media
  • Ποιοτική προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ
  • Μοναδικές τιμές στην δημιουργία ή αναβάθμιση του προσωπικού σου website από συνεργάτες μας ενώ θα λάβεις πάρα πολλές συμβουλές για το social media management των προσωπικών σου σελίδων και προνομιακές τιμές σε social media και digital marketing webinars
  • Δυνατότητα advertorial με χαμηλό κόστος
  • Εμφάνιση του προφίλ σου στις πρώτες σελίδες τις Google στην περιοχή σου στις λέξεις κλειδιά των υπηρεσιών που προσφέρεις ώστε να αυξήσεις το πελατολόγιό σου
  • Δυνατότητα προβολής σας με video στο κανάλι μας στο Youtube και σε όλα τα social media κανάλια μας

   

  Παρέχουμε 3 πακέτα συνεργασίας και όλα είναι VALUE FOR MONEY

  Πακέτο Silver

  (πληρωμή ανα έτος)

  Πακέτο Gold

  (πληρωμή ανα έτος)

  Πακέτο Platinum

  (πληρωμή εφάπαξ)

  Με ενδιαφέρει – Θέλω να μάθω περισσότερα

  Επικοινώνησε μαζί μας, συμπληρώνοντας τα πεδία πιο κάτω με την ειδικότητά σου μαζί με πληροφορίες για εσένα και εμείς θα σου απαντήσουμε σύντομα.

  *Η πλατφόρμα PROFINDER αφορά επαγγελματίες με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος