Γίνε συνεργάτης της FMH.GR και απογείωσε την προβολή σου

Γίνε τώρα μέλος της μεγαλύτερης και βραβευμένης ομάδας γύρω από το WELLNESS στην Ελλάδα και απογείωσε την online προβολή σου βρίσκοντας παράλληλα περισσότερους πελάτες!

H FMH.GR (κατά κόσμο Fitness Motivation Hellas) είναι το μεγαλύτερο portal για την προώθηση της ευεξίας στην Ελλάδα με αρθρογραφία για γυμναστική, διατροφή, υγεία και φυσικοθεραπεία.

Διακρίσεις

Την Τρίτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Atraktos, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2022 που διοργάνωσε η Boussias για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα όπου η ιστοσελίδα μας τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση.

Gold βραβείο στην κατηγορία Fitness and Wellness Website of the Year

Platinum βραβείο για την υψηλότερη συνολική βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων

Ο γενικός διευθυντής της fmh.gr Ιωάννης Μπάκας δήλωσε στους επαγγελματίες του τύπου που κάλυψαν την βράβευση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την διάκριση της fmh.gr από τον σημαντικό θεσμό των Fitness Awards.

Στόχοι της ομάδας μας και των συνεργατών μας είναι: Η έγκυρη ενημέρωση, ξεχωρίζοντας από το χάος της παραπληροφόρησης σχετικά με το wellness που υπάρχει στο διαδίκτυο, και το να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στο χώρο και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα μας».

Επισκεψιμότητα fmh.gr

H επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας είναι απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με 550.000+ προβολές σελίδας και 200.000+ μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα (Μάρτιος 2022) με συνεχή ανοδική τάση και 14.000 μοναδικούς επισκέπτες στην πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών μας PROFINDER μηνιαίως με ανοδική τάση επίσης.

Social Media

Αντίστοιχα στα social media κανάλια μας (FacebookΥoutube και στο Instagram) έχουμε περισσότερα από 800.000 μοναδικά προφίλ που τα επισκέπτονται μηνιαίως.

Περισσότεροι από 100.000 fans στο facebook και 30.000 στο instagram μας εμπιστεύονται λόγω της ποιοτικής και έγκυρης αρθρογράφησης και των ποιοτικών video των συνεργατών μας, της παρακίνησης που προσφέρουμε και των πολλών event που διοργανώνουμε για να παραμένουμε δραστήριοι.

Πολλά από τα ποιοτικά άρθρα των συνεργατών μας αναδημοσιεύονται από πάρα πολλά websites ποικίλης ύλης κάθε εβδομάδα, ενώ θα μας βρεις σε 600.000+ εμφανίσεις κάθε μήνα σε περισσότερες από 10.000 λέξεις κλειδιά στην Google.

Η ομάδα της FMH αποτελείται από 41 γυμναστές, 27 διαιτολόγους, 4 φυσικοθεραπευτές, έναν φυσίατρο και ένα ενώ παράλληλα συνεργάζεται με 12 γυμναστήρια, δύο διαγνωστικά κέντρα και μια σχολή χορού.

Όραμα μας είναι να ωθήσουμε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με την άσκηση, να ξεκινήσει να τρώει σωστά και να απευθύνεται στους σωστούς ειδικούς όταν παρατηρεί ένα πρόβλημα ή θέτει ένα στόχο.

Είσαι γυμναστής, διαιτολόγος, φυσικοθεραπευτής, γιατρός ή έχεις γυμναστήριο;

Πως θα σου φαινόταν αν το προφίλ σου στο Facebook το έβλεπαν από 30.000 μοναδικά προφίλ σε κάθε άρθρο σου μέχρι 100αδες χιλιάδες;

*Για την προβολή σας στην ιστοσελίδα μας δεν είναι απαραίτητη η αρθρογραφία

Τι θα σου προσφέρει η συνεργασία με την μεγαλύτερη ιστοσελίδα ευεξίας στην Ελλάδα; 

 • Προβολή σε ένα τεράστιο αριθμό εν δυνάμει πελατών μηνιαίως μεσω των καναλιών μας (Social Media, Google κ.α.)
 • Προβολή του γραφείου ή του επαγγελματικού σου χώρου
 • Δυνατότητα αρθρογραφίας seo friendly για καλύτερο ευρετηριασμό στην Google
 • Αύξηση πελατολογίου μέσω της προβολής στην πλατφόρμα μας Profinder
 • Εξαιρετικά δυνατή προβολή στα social media
 • Ποιοτική προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ
 • Μοναδικές τιμές στην δημιουργία ή αναβάθμιση του προσωπικού σου website από συνεργάτες μας ενώ θα λάβεις πάρα πολλές συμβουλές για το social media management των προσωπικών σου σελίδων και προνομιακές τιμές σε social media και digital marketing webinars
 • Δυνατότητα advertorial με σχετικά χαμηλό κόστος

 • Εμφάνιση του προφίλ σου στις πρώτες σελίδες τις Google στην περιοχή σου στις λέξεις κλειδιά της ειδικότητάς σου ώστε να αυξήσεις την πελατεία σου
 • Δυνατότητα προβολής σας στο Youtube κανάλι μας
 • Δυνατότητα event στον χώρο σας η outdoor

Παρέχουμε 2 πακέτα συνεργασίας και όλα είναι VALUE FOR MONEY 

 • Πακέτο Basic 
 • Πακέτο Pro

Στείλε μας μήνυμα συμπληρώνοντας τα πεδία πιο κάτω με την ειδικότητά σου και τις σπουδές σου, αν θέλεις να συνεργαστείς με την μεγαλύτερη και την πιο ποιοτική wellness σελίδα στην Ελλάδα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

*Η πλατφόρμα PROFINDER αφορά επαγγελματίες με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος