...
Αρχική Blog Διατροφή Γιατί να ξεκινήσω διατροφή με Online διαιτολόγο;
Γιατί να ξεκινήσω διατροφή με Online διαιτολόγο;

Γιατί να ξεκινήσω διατροφή με Online διαιτολόγο;

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις διατροφή αλλά δεν έχεις χρόνο να επισκεφτείς κάποιο διαιτολογικό γραφείο; Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα για να ξεκινήσεις μια προσπάθεια ελέγχου του βάρους σου.

Στις μέρες με την βοήθεια του διαδικτύου και της τεχνολογίας όλα είναι δυνατά!

Επίλεξε απλά τον online διαιτολόγο – διατροφολόγο που επιθυμείς και με την δυνατότητα της online διατροφής συνεργάσου μαζί του και πέτυχε τους στόχους σου!

Τι χρειάζεται για μια online συνεδρία

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση στο διαδίκτυο, μια οικιακή ζυγαριά και μια μεζούρα για να παρακολουθείς την απώλεια βάρους αλλά και λίπους.

Πλεονεκτήματα online διατροφής

Ένα μεγάλο ποσοστό από τους διαιτώμενους επιλέγουν την συγκεκριμένη υπηρεσία και τα αποτελέσματα πραγματικά είναι θεαματικά. Τα πλεονεκτήματα της online διατροφής είναι πολλά ωστόσο ενδεικτικά σου παρουσιάζω κάποια από αυτά.

διαιτολογος online

  1. Δεν χρειάζεται να μετακινείσαι

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι στην κίνηση και στις μετακινήσεις. Ενώ μπορεί να είναι εξυπηρετική για άτομα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν για διάφορους λόγους.

  1. Δεν χάνεις χρόνο

Στις μέρες μας με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής κάθε λεπτό είναι σημαντικό. Με τις online συνεδρίες δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο από την καθημερινότητα σου καθώς έρχεται ο διαιτολόγος στο σπίτι σου με την βοήθεια μια βιντεοκλήσης ή μια τηλεφωνικής κλήσεις.

  1. Μπορείς να επιλέξεις τον διαιτολόγο σου όπου και αν βρίσκεσαι

Έχεις την δυνατότητα να συνεργαστείς με όποιον διαιτολόγο πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει, σε όποιο σημείο και αν αυτός βρίσκεται, από την στιγμή που παρέχει την δυνατότητα της online διατροφής.

  1. Μπορούμε να προστατευτούμε περισσότερο

Πλέον έχοντας διανύσει την covid εποχή γνωρίζουμε καλά πως είναι σημαντικό να προστατεύουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας από κάθε γρίπη ή ασθένεια που μπορεί να εμφανιστεί. Έτσι ακόμα και αν εμφανίσεις οποιοδήποτε σύμπτωμα δεν χρειάζεται να ακυρώσεις το ραντεβού σου αφού αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια από το σπίτι σου.

  1. Μπορείς να έχεις τον Online διατροφολόγο σου μαζί σου

Ακόμα και αν χρειαστεί να ταξιδέψεις για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους δεν χρειάζεται να ακυρώσεις το ραντεβού σου. Μπορείς να κάνεις κανονικά την συνεδρία σου σε όποιο μέρος και αν βρεθείς.

Υπάρχει διαφορά από τις δια ζώσης συνεδρίες;

Τα αποτελέσματα της διατροφής εξ αποστάσεως είναι πραγματικά τα ίδια με αυτά των συνεδριών που πραγματοποιούνται στο γραφείο. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στις μετρήσεις όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα της λιπομέτρησης.

Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθώς όπως είδαμε μπορούμε να παρακολουθούμε την διαφορά στο βάρος μας με εναλλακτικούς τρόπους. Σε όλα πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση πάντα από τον online διαιτολόγο σου.

Καταλήγοντας

Παρατηρείς λοιπόν πως τα πλεονεκτήματα της online διατροφής είναι αρκετά ενώ τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία διαφορά με τις δια ζώσης συνεδρίες.

Αν λοιπόν έχεις ενδοιασμούς για να ξεκινήσεις μια διατροφή με αυτόν τον τρόπο, θα σε συμβούλευα να μην το σκέφτεσαι άλλο. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι!

Καμία απόσταση δεν πρέπει να σε απομακρύνει από τους στόχους σου. Κάνε την τεχνολογία σύμμαχο σου και φέρε τον online διαιτολόγο σπίτι σου!

Ακολούθησε την fmh.gr στο Google News, στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

διατροφολογος ευβοια στην κυμη

Κατερίνα Νταλέ, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Κύμη Ευβοίας

Ακολούθησε την Κατερίνα στο Facebook και στο Instagram

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media