Αρχική Fitness Ενοικίαση εξοπλισμού γυμναστικής στην Αθήνα

Ενοικίαση εξοπλισμού γυμναστικής στην Αθήνα

Ενοικίαση εξοπλισμού γυμναστικής στην Αθήνα

RENT FITNESS EQUIPMENT

To rfeathens.gr δημιουργήθηκε από τις ανάγκες της τρέχουσας εποχής για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους εσάς που αγαπάτε τη γυμναστική να μην σταματήσετε ούτε μέρα!

Αρχικά η ιδέα της ενοικίασης εξοπλισμού έχει διάρκεια 2 εβδομάδων. Αυτό έχει ως στόχο ο ασκούμενος να μην «δεσμευτεί» με ένα συγκεκριμένο όργανο, αλλά να έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσει τα προγράμματα και τον εξοπλισμό και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία στις ασκήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να νοικιάσει κάτι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Μπαίνοντας στο site κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου, επιλέγεις ανάμεσα σε μια γκάμα αθλητικού εξοπλισμού σε άριστη κατάσταση ( rogue, concept ). Προσθέτεις στο καλάθι σου ότι χρειάζεσαι ώστε να έχουμε το χρόνο να το ετοιμάσουμε ,και τέλος κάτι που θα σε παρεξενέψει:  Στο ποσό θα προστεθεί μια εγγύηση αξίας 125€. Αυτό το ποσό θα επιστρέφετε αμέσως σε εσένα ,όπως το έδωσες, κατά την παράδοση του εξοπλισμού στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή του. Φυσικά η κατάσταση του εξοπλισμού φωτογραφίζεται πριν δοθεί ,ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι! Οι παραλαβές-παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης καθημερινά στο : 6980040999. Απαραίτητη κατά την παραλαβή του εξοπλισμού θα είναι η αστυνομική σου ταυτότητα.

Για περισσοτερες πληροφορίες επισκεφθείτε το rfeathens.gr  ή καλέστε το 6980040999

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεστοστερόνη

Ο ρόλος της άσκησης, του ύπνου και του σεξ στα επίπεδα...

Τεστοστερόνη και άσκηση Ένας απ’ τους κύριους ρόλους της τεστοστερόνης είναι να ελέγχει τη μυϊκή ανάπτυξη. Όταν κάνουμε άσκηση και φτάνουμε στο τέλος μίας προπόνησης, οδηγούμε...

Ακολουθήστε μας

89,724ΥποστηρικτέςΚάντε Like
26,654ΑκόλουθοιΑκολουθήστε