Αρχική Fitness Donkey kicks: Η άσκηση που θα λατρέψουν οι γλουτοί σου

Donkey kicks: Η άσκηση που θα λατρέψουν οι γλουτοί σου

Τα donkey kicks  είναι μια άσκηση που τονώνει τους μηριαίους και τους ώμους και αυτό που απαιτεί είναι να κλωτσήσεις τους γλουτούς σου.

Τα donkey kicks γραμμώνουν τα πόδια σου και δυναμώνουν τους γοφούς σου. Επίσης, βοηθούν στο stretching των καμπτήρων μυών του ισχίου. Παράλληλα, δουλεύουν οι μυς γύρω από αυτούς και οι κοιλιακοί σου.

Πώς να την κάνεις:

Σε ένα στρώμα, βάλε τα χέρια παράλληλα με τους ώμους και τα πόδια και παράλληλα με τους γοφούς. Σιγουρέψου ότι η πλάτη σου είναι σταθερή και ευθεία, με λίγα λόγια να μπορείς να σταθεροποιήσεις ένα ποτήρι νερού πάνω.

Τοποθέτησε το πιγούνι σου ελαφρώς προς τα κάτω, έτσι ώστε το πίσω μέρος του λαιμού σου να βλέπει την οροφή. Χωρίς να κινήσεις την σπονδυλική σου στήλη, σφίξε τους κάτω κοιλιακούς σου.

Κρατώντας μια γωνία 90 μοιρών στα γόνατα, σήκωσε το σταθερά προς τα πάνω. Το μέγιστο ύψος που πρέπει να αγγίξει είναι ακριβώς πριν ξεκινήσει η πλάτη σου ή όταν τα ισχία αρχίζουν να ταλαντεύονται.

Αφού τελειώσεις, γύρνα στην αρχική στάση και επανέλαβε την κίνηση και με το άλλο πόδι, τουλάχιστον για 15 φορές και με 20 επαναλήψεις.

 

 

Πηγή : govastileto

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απολυτη ασκηση για ολο το σωμα – BEAR CROWL

Πρόκειται για το βάδισμα στα τέσσερα άκρα.Αυτή η εκπληκτική άσκηση γυμνάζει όλο το σώμα έτσι όπως λίγες το κάνουν.Μάλιστα κύριοι! Πρέπει να πέσετε στο...