Διαφήμιση στην FMH.GR

Διαφημίσου έξυπνα και οικονομικά στην μεγαλύτερη κοινότητα WELLNESS στην Ελλάδα!

Επισκεψιμότητα fmh.gr

H FMH.GR (κατά κόσμο Fitness Motivation Hellas) είναι το μεγαλύτερο portal για την προώθηση της ευεξίας στην Ελλάδα με αρθρογραφία για γυμναστικήδιατροφήυγεία και φυσικοθεραπεια.

H επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με 550.000+ προβολές σελίδας και 200.000+ μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα (Μάρτιος 2022) με συνεχή ανοδική τάση.

Με μόλις 5 έτη παρουσίας στα social media και 4 έτη σαν website έχουμε καταφέρει να έχουμε πολύ μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας.

Διακρίσεις

Την Τρίτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Atraktos, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2022 που διοργάνωσε η Boussias για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα όπου η ιστοσελίδα μας τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση.

Gold βραβείο στην κατηγορία Fitness and Wellness Website of the Year

Platinum βραβείο για την υψηλότερη συνολική βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων

Ο γενικός διευθυντής της fmh.gr Ιωάννης Μπάκας δήλωσε στους επαγγελματίες του τύπου που κάλυψαν την βράβευση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την διάκριση της fmh.gr από τον σημαντικό θεσμό των Fitness Awards. Στόχοι της ομάδας μας και των συνεργατών μας είναι: Η έγκυρη ενημέρωση, ξεχωρίζοντας από το χάος της παραπληροφόρησης σχετικά με το wellness που υπάρχει στο διαδίκτυο, και το να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στο χώρο και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα μας».

SOCIAL MEDIA

Στα social media κανάλια μας ( Facebook και Instagram ) έχουμε περισσότερα από 800.000 μοναδικά προφίλ που τα επισκέπτονται μηνιαίως. Περισσότεροι από 100.000 fans στο facebook και 28500 στο instagram μας εμπιστεύονται λόγω της ποιοτικής και έγκυρης αρθρογράφησης των συνεργατών μας, της παρακίνησης που προσφέρουμε και των πολλών event που διοργανώνουμε για να παραμένουμε δραστήριοι.

Αν έχεις κάποιο ποιοτικό προϊόν ή υπηρεσία σχετικά με το Fitness, την Διατροφή, την Φυσικοθεραπεία ή την Υγεία που θα ήθελες να διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας έξυπνα και οικονομικά επικοινώνησε μαζί μας!

Πως μπορείς να διαφημίσεις την υπηρεσία/προϊόν σου;

  • BANNER
  • ADVERTORIAL
  • ΑΡΘΡΟ
  • LINK BUILDING
  • VIDEO
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
  • PARTNERSHIP * ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ PROFINDER