More
  ΑρχικήFitnessΔιάδρομοι και μικροόργανα γυμναστικής για το σπίτι: Τι να επιλέξω;

  Διάδρομοι και μικροόργανα γυμναστικής για το σπίτι: Τι να επιλέξω;

  Τα κλειστά γυμναστήρια και οι χώροι άσκησης οδήγησαν την πλειονότητα των ασκούμενων στο να στραφεί σε λύσεις που θα επέτρεπαν την προπόνηση στο σπίτι. Το #menoumespiti έγινε όχι μόνο ένα αναγκαστικό trend, αλλά και ένας ευχάριστος-υγιεινός τρόπος να περάσουμε την τόσο δύσκολη περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού. Ενας από τους πλέον λειτουργικούς τρόπους για όσους ήθελαν να εντάξουν περισσότερο αερόβιο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους, ήταν η αγορά  σε ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ (TREADMILL).

  Oι πωλήσεις σε διαδρόμους γυμναστικής αυξήθηκαν, σύμφωνα με τον Όμιλο NPD, μία μεγάλη εταιρεία έρευνας και αγοράς. Και η άνοδος των πωλήσεων εξοπλισμού για γυμναστικη στο σπιτι συνεχίστηκε και συνεχίζεται, καθώς η πανδημία του Covid-19 είναι ακόμα εδώ. Ενώ υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που βοήθησαν στην αύξηση της πρόσφατης δημοτικότητας των διαδρόμων τρεξίματος, με έναν εξ αυτών να είναι και η ανάπτυξη καλύτερων και εξυπνότερων μηχανών.

  Ωστόσο, όπως είπαμε, η καινοτομία δεν είναι σχεδόν ποτέ φθηνή: Ένας κορυφαίος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα. Όσοι έχουν την οικονομική άνεση, μπορούν να αποκτήσουν πραγματικά καινοτόμα μηχανήματα, τα οποία ενσωματώνουν μοντέρνες τεχνολογίες και υπόσχονται την ελάχιστη καταπόνηση. Βέβαια, εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αντισταθμίσεις, μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας σε λιγότερο ακριβά μοντέλα διαδρόμων, δίχως όμως όλα τα κομφόρ.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  - Advertisement -

  Αναμφίβολα, ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ είναι η πιο δημοφιλής μορφή άσκησης cardio η οποία προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να χτίσετε την οστική πυκνότητα στα κάτω άκρα και να βελτιώσετε σημαντικά τον συνολικό μυϊκό τόνο. Στην προσπάθεια για μία καρδιαγγειακή βελτίωση και για μείωση ποσοστού λίπους, ο διάδρομος μπορεί να βοηθήσει να κάψετε 50 έως 250 περισσότερες θερμίδες / ώρα σε σχέση με ένα ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ή ένα ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

  Ενώ το τρέξιμο και το περπάτημα γενικά δημιουργούν μεγαλύτερη επιβάρυνση στα οστά και τις αρθρώσεις, σε σχέση με ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής ή ένα  ελλειπτικο μηχανημα, οι περισσότεροι σύγχρονοι ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ υψηλών προδιαγραφών είναι κατασκευασμένοι με επιφάνειες που βοηθούν στην απορρόφηση των κραδασμών. Αυτό παρέχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με το τρέξιμο εξωτερικού χώρου σε άσφαλτο ή ακόμα και στο χώμα. Οι περισσότεροι διάδρομοι, περιλαμβάνουν επίσης, ηλεκτρονικές λειτουργίες και ρυθμίσεις, που επιτρέπουν να προσαρμόζετε τις προπονήσεις, για να ικανοποιείτε τις εκάστοτε και συγκεκριμένες ανάγκες φυσικής κατάστασης.

  Σχεδόν όλα τα μοντέλα διαδρόμων τρεξίματος πλέον περιλαμβάνουν ρυθμίσεις ταχύτητας και κλίσης και μπορούν να προγραμματιστούν για μεμονωμένους στόχους καύσης θερμίδων, ταχύτητας και χιλιομετρικών αποστάσεων. Επίσης, ο διάδρομος τρεξίματος μπορεί να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα υπαίθριας βόλτας ή τρεξίματος (χωρίς την ταλαιπωρία των εμποδίων ή του περιβάλλοντος) στην άνεση του σπιτιού και έχει αποδειχθεί ως η σαφής επιλογή προπόνησης για την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων γυμναστικής στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

  όργανα γυμναστικές για το σπίτι

  ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να καθορίσετε, είναι οι στόχοι της φυσικής σας κατάστασης. Π.χ. επιδιώκετε βελτιωμένη αθλητική απόδοση, γενική υγεία ή σούπερ αθλητικές επιδόσεις; Το πώς θα χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο γυμναστικής, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο μοντέλο θα αγοράσετε. Στη συνέχεια, εξετάστε τον προϋπολογισμό σας.

  Η επένδυση σε ένα πιο ακριβό μηχάνημα, σας προσφέρει πιο στιβαρή κατασκευή (σ.σ.: κάτι τρομερά σημαντικό), μεγαλύτερη εγγύηση ανταλλακτικών πχ 7 χρόνια, μεγαλύτερη επιφάνεια λειτουργίας, υψηλότερες κορυφαίες ταχύτητες και απότομες κλίσεις. Αλλά αν οι στόχοι σας δεν απαιτούν το πιο πρόσφατο και καλύτερο, είναι πιθανό να είστε εξίσου ικανοποιημένοι και να κάνετε τη δουλειάς σας με ένα λιγότερο ακριβό μοντέλο διαδρόμου.

  * Διαδρομος γυμναστικης Δοκιμάστε το προτού το αγοράσετε

  Εάν μπορείτε να το κάνετε, είναι ιδανικό να δοκιμάσετε έναν διάδρομο αυτοπροσώπως. Ας δούμε μία ενδεικτική λίστα ελέγχου δοκιμής πριν από την αγορά…

  • Αισθάνεστε άνετα με την απορρόφηση των κραδασμών;

  • Όταν περπατάτε ή τρέχετε, τα πόδια σας μπροστά χτυπούν το περίβλημα του κινητήρα;
  • Μπορείτε να ανεβείτε ξανά εύκολα στην πλατφόρμα όταν στέκεστε στις πλευρικές ράγες;
  • Είναι ευανάγνωστο το μόνιτορ οθόνης;
  • Είναι εύκολα η διαδικασία χειρισμού του πάνελ;

   ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ – ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ


    ΜΕΓΕΘΟΣ: Οι περισσότεροι ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ έχουν παρόμοιο αποτύπωμα. Κατά μέσο όρο το ολικό μήκος τους (όχι μόνο του ιμάντα) βρίσκεται στα 195 εκατοστά μήκος και το πλάτος στα 88 εκ. Ένας πτυσσόμενος διάδρομος γυμναστικής θα έχει το μισό μήκος του όταν αποθηκεύεται, ενώ θα χρειαστείτε επαρκή κενό χώρο γύρω από τον διάδρομο για πρόσβαση και ασφάλεια.

    ΜΕΓΕΘΟΣ ΙΜΑΝΤΑ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ: Εάν είστε δρομέας, θα χρειαστείτε ένα μήκος πλατφόρμας που να ταιριάζει με το βήμα σας. Σκεφτείτε πόσο άνετα είστε στο μηχάνημα ενώ περπατάτε ή τρέχετε. Επιλέξτε ένα μοντέλο που σας ενδιαφέρει εργονομικά και αισθητικά. Για το τρέξιμο, ο ιμάντας πρέπει να έχει ελάχιστο μήκος 120 εκατοστά και πλάτος 46 εκ. Βέβαια εδώ παίζει ρόλο και το ύψος. Οι πιο ψηλοί θα χρειαστείτε τουλάχιστον μήκος άνω των 130 εκ. για περπάτημα και 140 για τρέξιμο.

    ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΚΛΙΣΗ: Οι περισσότεροι διάδρομοι γυμναστικής έχουν τελικές ταχύτητες μεταξύ 12-16 ΧΛΜ/ ΩΡΑ. Αν σκοπεύετε να τρέξετε και όχι απλά να περπατήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε έναν διάδρομο που να φτάνει το λιγότερο στα 14 ΧΛΜ/ ΩΡΑ. Αποκτήστε έναν με κλίση που φτάνει το λιγότερο έως και 10% εκατό, αλλά το ιδανικό είναι και ψηλότερα.

    ΠΙΝΑΚΑΣ – ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: Οι βάσεις για smartphone, θύρες USB και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο είναι τυπικές λειτουργίες σε πολλούς διαδρόμους. Οχι όμως σε όλους. Ο πίνακας ελέγχου πρέπει να είναι προσιτός και απλός στη χρήση. Οι πλέον εξελιγμένοι είναι οι ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ.Σε αυτούς μπορείτε να δείτε ακόμα και Netflix

    ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ: Αυτή είναι μια εκτίμηση στην περίπτωση που είστε υπέρβαροι και και αποτελεί επίσης ένδειξη της ανθεκτικότητας του διαδρόμου. Κοιτάξτε το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος που δίνει ο κατασκευαστής και αφαιρέστε περίπου 50 κιλά, ώστε να έχετε μία πιο ρεαλιστική εικόνα.

    ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ – ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ: Ο διάδρομος δεν πρέπει να ανακινείται όταν τρέχετε ή περπατάτε πάνω του και το πλαίσιο πρέπει να παραμένει σταθερό. Εδώ παίζει ρόλο το ολικό βάρος του, με τα 90 κιλά να είναι αρκετά. Ο ιμάντας πρέπει να απορροφά τους κραδασμούς και δεν πρέπει να κινείται πλάγια με κάθε κίνηση των ποδιών. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεχνολογικά άλματα σε αυτό το κομμάτι.Μπορείτε να αναζητήσετε και έναν ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

    ΜΟΤΕΡ: Η ισχύς κινητήρα Treadmill περιγράφεται σε όρους ιπποδύναμης (HP) ή συνεχούς ιπποδύναμης (CHP). Το CHP είναι το πιο χρήσιμο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψην, διότι δείχνει πόση ισχύ μπορεί να εκπέμπει ένας κινητήρας συνεχώς έναντι της κορυφής του. Οι περισσότεροι οικιακοί κινητήρες διαδρόμου έχουν κάπου μεταξύ 2,25 και 4,25 CHP. Μπορείτε να βρείτε μερικούς διαδρόμους με κινητήρες 1,5 CHP ή 5,0 CHP. Πόση ισχύ κινητήρα διαδρόμου χρειάζεστε; Αυτό εξαρτάται από τον τύπο άσκησης που σκοπεύετε να κάνετε στον διάδρομο και στο σωματικό σας βάρος. Για υπέρβαρα άτομα άνω των 150 κιλών, το ιδανικό θα ήταν…

   * ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ: Επιλέξτε 2,0 CHP ή υψηλότερο
   * ΤΖΟΚΙΝΓΚ: Επιλέξτε 2,5 CHP ή υψηλότερη
   * ΤΡΕΞΙΜΟ: Επιλέξτε 3,0 CHP ή υψηλότερη

  ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ;


  Στην περίπτωση μίας τόσο σημαντικής αγοράς εξοπλισμού για γυμναστικη στο σπιτι η οικονομική δυνατότητα του αγοραστή είναι ανάλογη με το προϊόν που θα αποκτήσει…

  240€ – 500€
  Για κάποιους μπορεί να είναι ένα σημαντικό ποσόν, αλλά η αλήθεια είναι πως οι διάδρομοι της εν λόγω κατηγορίας έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Υπάρχουν αξιόπιστοι διάδρομοι αν θέλετε να κάνετε ένα απλό περπάτημα (ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ) ή αρκετά ελαφρύ τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα, αλλά για όσους αναζητούν πιο εντατική και έντονη άσκηση δεν ενδείκνυνται. Δεν έχουν τόσο στιβαρή κατασκευή, ούτε ιδιαίτερα καλό αντικραδασμικό δάπεδο, ενώ είναι περιορισμένοι και σε προγράμματα εκγύμνασης.

  500€ – 800€
  Σίγουρα είναι αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη κατηγορία, ενώ μπορείτε να βρείτε καλούς διαδρόμους που με την κατάλληλη συντήρηση, θα σας κρατήσουν αρκετά χρόνια. Ωστόσο, αν και ο σκελετός θα είναι αρκετά στιβαρός, είναι πιθανόν να υστερούν είτε σε ιπποδύναμη (μικρότερο μοτέρ), είτε σε λειτουργίες( πχ. μηχανική κλίση αντί για ηλεκτρική).

  800€ – 1200€
  Σε αυτήν την κατηγορία αναφερόμαστε αναμφίβολα σε ένα
   σοβαρό ποσό. Κατά συνέπεια υπάρχουν εξαιρετικοί διάδρομοι γυμναστικής κατάλληλοι για πιο έντονη προπόνηση με δυνατό μοτέρ και πολλές λειτουργίες. Αρκετοί διάδρομοι εξ αυτών μάλιστα περιλαμβάνουν ακόμα και τεχνολογία Bluetooth, η οποία προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με πολυμέσα για αναπαραγωγή μουσικής ή χρήση fitness εφαρμογών όπως το iFit, που καθιστούν την άσκηση πιο διαδραστική.

  1200€ – …
  Αυτή η κατηγορία, η πιο επαγγελματική δηλαδή, δεν έχει όριο αναφορικά με όσα μπορεί να προσφέρει. Υπάρχουν πολύ υψηλών προδιαγραφών διάδρομοι με δυνατό μοτέρ και κατασκευή που υποστηρίζει και υπέρβαρους χρήστες. Τα μηχανήματα είναι κατάλληλα από οικιακή χρήση, έως και μαραθωνοδρόμους και φυσικά για κάποιον επαγγελματικό χώρο.

  Βεβαίως πάντα έχουμε την επιλογή να βγούμε έξω στον καθαρό αέρα και να τρέξιμο απολαμβάνοντας και τον ήλιο ή ακόμα καλύτερα σε ένα γήπεδο (track  and field) οπου ο χλοοτάπητας προσφέρει φυσική αντικραδασμική προστασία.

  ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Εκτός από τον διάδρομο για γυμναστική στο σπίτι, υπάρχουν και άλλα μικρο – ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .

  Ας ξεκινήσουμε ότι με τον διάδρομο γυμναστικής γυμνάζουμε κυρίως το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα και τον κάτω κορμό. Ας δούμε λοιπόν και κάποιες επιλογές για ολοκληρωμένη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για όλο το σώμα.

  ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΟΡΤΑΣ MULTI-GYM PRO

  ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΟΡΤΑΣ

  TO ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΟΡΤΑΣ MULTI-GYM PRO είναι ένα φορητό μονόζυγο που μπορεί να σας γυμνάσει τέλεια. μπορείτε να κάνετε ασκήσεις για τα χέρια , τον κορμό , το στήθος pull ups κτλ.

  ΛΑΒΕΣ PUSH UP

  ΛΑΒΕΣ PUSH UP

  Οι ΛΑΒΕΣ PUSH UP στήριξης για εκτέλεση ασκήσεων push-up με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Πλαστικό ματ με αφρώδη επένδυση για άνετο πιάσιμο. Με τα στηρίγματα εδάφους Push-up Bars πετυχαίνετε μεγαλύτερη βύθιση και πιο άνετη και αποτελεσματική εκγύμναση ενώ κάνετε την άσκησή σας χωρίς να επιβαρύνετε τους καρπούς.

  EXERCISE SLIDERS

  EXERCISE SLIDERS

  Τα exercise sliders  είναι ιδανικά για ασκήσεις που πραγματοποιούνται με το βάρος του σώματος σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε και ασκήσεις mat Pilates και να χτίσετε ένα δυνατό κορμό. Δεν αφήνουν σημάδια στο πάτωμα και χρησιμοποιούνται σε επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή στο γήπεδο. Ιδανικά για επαγγελματίες γυμναστές ή για άσκηση στο σπίτι.

  TRX PRO PRO 4 TRAINER KIT ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ PRO 4 TRAINER KIT

  TRX ΙΜΑΝΤΕΣ

  Μετέτρεψε το σπίτι σου σε ένα δυναμικό χώρο άσκησης με τους νέους ιμάντες trx pro suspension training kit για άσκηση σε όλο το σώμα. Το νέο trx pro suspension training kit, αποτελεί τον πιο δυνατό και ανθεκτικό ιμάντα που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

  ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ THERABAND

  ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Τα ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ είναι οικονομικά και ευέλικτα σκοπεύουν στην αύξηση της δύναμης, της αντοχής, της κινητικότητας ,της λειτουργικότητας , της υγείας και της ευεξίας. Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στα τα λάστιχα γυμναστικής, είναι ότι μπορούν να γυμνάζουν τους μύες από διαφορετικές γωνίες και ταυτόχρονα προσφέρουν ποικιλία μεγάλων και μικρών εκτάσεων για πολυμορφικές ασκήσεις. Για αυτόν το λόγο το χρησιμοποιούν αναγνωρισμένοι αθλητές σε όλα τα αθλήματα πχ τένις , μπάσκετ , ποδόσφαιρο , τρίαθλο , κολύμβηση , στίβο σε όλον τον κόσμο αλλά και ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα.

  Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα οφέλη της χρήσης ελαστικών ιμάντων αντίστασης τόσο σε νέα όσο και σε ηλικιωμένα άτομα και παιδιά αλλά και μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους για γυμναστική για εγκύους.

  Η άσκηση με τα λάστιχα γυμναστικής παρέχει τόσο ομόκεντρη όσο και έκκεντρη δύναμη στους μύες. Αποτελούν τη Νο1 λύση στους επαγγελματικούς χώρους Fitness / γυμναστήρια , τα φυσικοθεραπευτήρια αλλά ταυτόχρονα επιλέγονται και από ασκούμενους/αθλητές/ασθενείς για  γυμναστική στο σπίτι.

  THERA-BAND PRO ΜΠΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ PILATES

  ΜΠΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Οι ΜΠΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ PILATES της Thera-Band Χρησιμοποιούνται σε ασκήσεις ισορροπίας, ενδυνάμωση του κορμού, εξάσκηση της ιδιοδεκτηκότητας και αύξηση του εύρους κίνησης και της ευλυγισίας. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος άσκησης αλλά και αποκατάστασης . Εκτός απο ασκήσεισ με μπάλα γυμναστικής  άνθρωποι όλων των ηλικιών για πάνω απο μισό αιώνα τις χρησιμοποιούν συχνά για να κάθονται και να χαλαρώνουν αφού βοηθούν στη σωστή στάση του σώματος αλλά και στην πρόληψη του πόνου της μέσης.Στην αρχή χρησιμοποιύνταν μόνο για θεραπευτική άσκηση απο φυσικοθεραπευτές και γυμναστές ή ως όργανο γυμναστικής για ασκησεισ pilates με μπαλα .

  TPE ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – YOGA -PILATES- 6ΜΜ-ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

  ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Το ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ είναι ιδανικό για ασκήσεις εδάφους, κοιλιακούς αλλά και ασκήσεις πιλατες (PILATES MAT)

  ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

  ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

  Η ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ Γυμνάζει τους άνω, κάτω κοιλιακούς, τους πλάγιους, τα χέρια, τα πόδια και τους ώμους σας!
  Δυναμώστε την πλάτη σας, σφίξτε και τονώστε γλουτούς και μηρούς, κάψτε το ανεπιθύμητο λίπος. Οι εργονομικές λαβές χεριών είναι υπό γωνία για την ενεργοποίηση των μυών του βραχίονα. Οι λαβές είναι αφαιρούμενες για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

  Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και δυνατό workout!!

  Ακολούθησε το fmh.gr στο Google News, στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

  Απο την ομάδα της Physiomart

  Ακολουθήστε μας

  100,536ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  31,414ΑκόλουθοιΑκολουθήστε