...
6680 Προβολές

Βαλεντίνα Δημητρίου

Personal Trainers
Ρέντη, Αθήνα 117 42, Ελλάδα

Η γυμνάστρια και personal trainer στο Ρέντη Δημητρίου Βαλεντίνα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1989 στη Λάρνακα της Κύπρου όπου και εκεί μεγάλωσε.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όπου και κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια στην εθνική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.  Για αρκετά χρόνια αντιπροσώπευε  τη χώρα της στο εξωτερικό όπου και αυτό την βοήθησε στο να περάσει με υποτροφία στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής στην Αθήνα το 2007.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2011 με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική.

Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε αρκετές εκπαιδεύσεις yoga και pilates όπου και αυτά ήταν το εισιτήριο μου στο να ξεκινήσει να εμπλέκeται στο τομέα των γυμναστηρίων, και  κυρίως των ομαδικών προγραμμάτων. Δούλεψε επίσης στο μεγάλο γυμναστήριο του Ρέντη Fitness Star.

Εκεί ανακάλυψε τη μεγάλη της αγάπη και στο ποια θα ήθελε να ήταν η ταυτότητα της στο χώρο της γυμναστικής.  Ο τομέας της λειτουργικής προπόνησης.  Συγκεκριμένα η λειτουργική προπόνηση της εταιρείας Purmotion από την Αμερική.

Έτσι μετά από χρόνια δουλειάς πάνω σε αυτό το κομμάτι, κατάφερε να έχω πλέον το δικό της γυμναστήριο λειτουργικής προπόνησης σας Personal Trainer στο Ρέντη.

Υπηρεσίες

Cross Training
Functional Training
Group Training
Personal Training
Pilates
Spinning
Απώλεια Βάρους
Μυϊκή Ενδυνάμωση

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Πειραιάς
Ρέντης
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Βαλεντίνα Δημητρίου
Μέλος εδώ και: 5 μήνες
Πειραιάς, Αττική
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media