...
5460 Προβολές

Σπύρος Βαρότσης

Personal Trainers
Cross Trainer
Functional Trainer
Pilates
Αθήνας, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 41, Ελλάδα

Ο Βαρότσης Σπύρος είναι γυμναστής, personal trainer, πτυχιούχος ΒSc του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το 2005, με ειδικότητες  στην καλαθοσφαίριση, στην προπόνηση με αντιστάσεις για μεγιστοποίηση της απόδοσης αθλητών και ασκουμένων καθώς και στην γυμναστική για τον γενικό-μαζικό αθλητισμό-fitness.

Έχει MSc στην εφαρμοσμένη διαιτολογία και διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου από το 2010 και έχει μετεκπαιδευτεί το 2017 στις Βασικές Αρχές Διαχείρισης Παχυσαρκίας Ενηλίκων επίσης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που σχετίζονται με την επιστήμη της διατροφής όσον αφορα την απώλεια βάρους, την μυϊκή ανάπτυξη αλλά και την διατροφή για διατήρηση και βελτίωση της υγείας.

Eίναι πιστοποιημένος Advance Group Exercise Trainer, Advance Personal Trainer, Professional Yoga Trainer, Advance Pilates Trainer.

Έχει κάνει πολλές μετεκπαιδεύσεις στον τομέα του fitness μεταξύ των οποίων στον εξοπλισμό TRX-Air fit, Bosu, Free form board, Equalizer training, Kettlebells.  Επίσης στο Pilates Mat καθώς και σε όλο τον βασικό εξοπλισμό του Pilates όπως Props, Reformer, Cadillac, Ladder barrel, Spine corrector, Wunda chair, Gliding discs.

Eπίσης έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στο Stretching, στην Μυοπεριτονιακή απελευθέρωση (Μyofascial, Trigger point release), στην προπόνηση μηχανικής δόνησης (Power plate), στην διορθωτική γυμναστική Corrective exercise και στην αποκατάσταση τραυματισμών Low back Rehabilitation Mc Gill level 1.

Έχει πιστοποιητικό στην Βασική Υποστήριξη Ζωής και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδισμού (BLS) εγκεκριμένο και πιστοποιημένο απο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC ) και την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) απο το 2020.

Έχει συνεργαστεί από το 2005 με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας για πάνω από δεκαπέντε χρόνια και σήμερα εργάζεται ως Personal trainer, Pilates instructor, Cross training & Functional training instructor και εκπαιδευτής γυμναστών.

Υπηρεσίες

Cross Training
Functional Training
Personal Training
Pilates

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Αγιος Δημήτριος
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.
Advance Personal Trainer Advance Group Exercise Trainer Professional Yoga Trainer Advance Pilates Trainer Βασική Υποστήριξη Ζωής και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδισμού (BLS)
Σπύρος Βαρότσης
Μέλος εδώ και: 4 μήνες
Αγιος Δημήτριος, Αθήνα
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media