...
2535 Προβολές

Πέγκυ Βρυνιώτη

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Σολωμού 71, Μοσχάτο 183 45, Ελλάδα

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος, MSc Πέγκυ Βρυνιώτη διατηρεί το διαιτολογικό γραφείο Diet Your Way με έδρα το Μοσχάτο.

Είναι πτυχιούχος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Θεραπευτική Άσκηση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με εξειδίκευση στο λεμφοίδημα και το λιποίδημα. Επίσης, είναι μέλος της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος), ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με μεγάλα κέντρα αδυνατίσματος.

Έχει λάβει πιστοποίηση ως σύμβουλος στην «Ολιστική, Ενεργειακή Διατροφολογία», ενώ στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισης συμμετείχε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην «Κλινική Διατροφή».

Ακόμη, κατέχει πιστοποίηση στην υποστήριξη χρόνια παχύσαρκων και υπέρβαρων ατόμων, στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών μέσα από βιωματική εκπαίδευση, ώστε να αναγνωρίζει τις ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η κα Πέγκυ Βρυνιώτη διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο, καθώς ασκεί το επάγγελμα του Διατροφολόγου από το 2007.

Διαθέτοντας ποικίλη και πιστοποιημένη γνώση υψηλού επιπέδου και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη προσέγγιση ξεχωριστά για κάθε πελάτη της, είναι η ιδανική επιλογή για ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει όχι μόνο σταθερή και μόνιμη απώλεια κιλών, αλλά και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η εξειδίκευσή της, αλλά και τα περιστατικά που έχει αναλάβει στο γραφείο της στο Μοσχάτο αποτελούν το εχέγγυο για ένα σωστό και μόνιμο αποτέλεσμα στην προσπάθειά σας για απώλεια κιλών και εν γένει για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Πέγκυ Βρυνιώτη είναι ο σύμμαχός σας, καθώς ο καθένας που επιθυμεί την απώλεια περιττών κιλών και την τροποποίηση της διατροφικής του συμπεριφοράς, λαμβάνει το προσωπικό του διατροφικό πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οργανισμού του, τις διατροφικές του συνήθειες και το ιατρικό ιστορικό του, κατόπιν εξετάσεων και σωματοανάλυσης.

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας του προγράμματος, η κα Βρυνιώτη είναι διαρκώς στο πλευρό των πελατών της, ώστε να δώσει τη στήριξη και εκείνες τις επιστημονικές συμβουλές που είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.

Υπηρεσίες

Online Διατροφή
Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις
Διατροφή στο Λεμφοίδημα
Διατροφή στο Λιποίδημα
Διατροφική Συμβουλευτική
Διαχείριση Βάρους
Δυνατότητα Διατροφικού Test DNA
Κλινική Διατροφή
Λιπομέτρηση

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Μοσχάτο
Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Κρήτης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Θεραπευτική Άσκηση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
«Ολιστική, Ενεργειακή Διατροφολογία». «Κλινική Διατροφή». Υποστήριξη σε Χρόνια Παχύσαρκων και Υπέρβαρων Ατόμων.
Πέγκυ Βρυνιώτη
Μέλος εδώ και: 5 μήνες
Σολωμού 71, Μοσχάτο
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media