More
  Αρχική Νάντια Σκληβάγκου

  Νάντια Σκληβάγκου

  1. Home
  2. »
  3. Διαιτολόγοι
  4. »
  5. Νάντια Σκληβάγκου
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Νάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - ΔιατροφολόγοςΝάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - ΔιατροφολόγοςΝάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - ΔιατροφολόγοςΝάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - ΔιατροφολόγοςΝάντια Σκληβάγκου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Περιοχή, Νομός:
  Νέο Ψυχικό, Αττική
  Περιγραφή:

  Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Νάντια Σκληβάγκου με έδρα στο Νέο Ψυχικό, φοίτησε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη και έπειτα από 2 περίπου χρόνια ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στην Αγγλία με τίτλο MSc in Sports and Exercise Nutrition. Έμεινε ένα χρόνο, όπου τους τελευταίους 4 μήνες ασχολήθηκε με τη πτυχιακή της διατριβή με θέμα την επίδραση της άσκησης στην όρεξη, στην ενεργειακή πρόσληψη και στην μεταβολή της ορμόνης γκρελίνης.

  Απασχόληση

  Εργάζομαι ως διαιτολόγος από το 2009 και τώρα παρέχω τις διατροφικές συμβουλές μου στο νεοσύστατο διαιτολογικό μου γραφείο στο Νέο Ψυχικό και σαν διαιτολόγος -διατροφολόγος στην Ευρωκλινική.

  Εξειδικευμένη στη Συμβουλευτική, στη Διαχείριση Βάρους, στην Κλινική και Αθλητική Διατροφή αλλά και σε Προγράμματα Διατροφικής Διαπαιδαγώγησης για παιδιά. Αυτή η καθημερινή επαφή με τον κόσμο που με εμπιστεύεται, με κάνει να νιώθω χρήσιμη αλλά και με βοηθάει στο να εξελίσσομαι. Παράλληλα, συμμετέχω εθελοντικά στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ το οποίο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis και απευθύνεται σε μαθητές δημοσίων σχολείων κοινωνικο- οικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, παρέχοντας τους καθημερινά θρεπτικά και υγιεινά γεύματα.

  Επαγγελματική εμπειρία

  Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης, σε ένα διαιτολογικό γραφείο στη Φιλοθέη,  όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω διάφορα περιστατικά αλλά και να προετοιμάζω ομιλίες για θέματα διατροφής. Στη συνέχεια, ως εκπαιδευόμενη Διαιτολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, εργάστηκα εθελοντικά πάνω σε κλινικά περιστατικά και πήρα εμπειρίες δουλεύοντας στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

  Θέλοντας να μπω και στο χώρο των συμπληρωμάτων, εργάστηκα για δύο χρόνια σε φαρμακείο ως υπεύθυνη για τα διατροφικά συμπληρώματα αλλά και για τη δημιουργία ηλεκτρονικού φαρμακείου. Παράλληλα, για ένα χρόνο, παρείχα διατροφική υποστήριξη στη ψυχολογική ομάδα « Εγώ, το Φαγητό και η Σχέση μας» που διεξαγόταν στο κέντρο ψυχοθεραπείας Εν- δια- φέρω.

  Έχω συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε ακαδημίες ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, αλλά και σε δημοτικά σχολεία παρουσιάζοντας την αξία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Επίσης, ως μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, συμμετείχα στη δημιουργία ενότητας εκπαίδευσης ενήλικων στελεχών του ΣΕΠ με θέμα “Διατροφική Διαπαιδαγώγηση παιδιών- εφήβων”.

  Ακόμα και τώρα συμμετέχω στη δημιουργία και υλοποίηση διατροφικών εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά μιας και αυτά μαθαίνουν καλύτερα όταν το απολαμβάνουν.

  Κατάρτιση

  Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης, παρακολούθησα στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών ( ΚΕ.Ψ.ΕΦ) δυο 6μηνα σεμινάρια ψυχολογικής προσέγγισης της διαιτολογικής πράξης, το «Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας» και «Δεξιότητες Επικοινωνίας και συμβουλευτικής για Διαιτολόγους» που με βοήθησαν πολύ στην επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και στην τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς ως μέθοδο απώλειας βάρους. Θέλοντας να εξελιχτώ περισσότερο πάνω σε αυτή την συνδυαστική προσέγγιση διατροφής και ψυχολογίας παρακολούθησα το NLP Wellbeing Diploma by INLPTA, όπου εστιάζει στην εκπαίδευση του μυαλού μας ώστε να κάνουμε την αλλαγή μόνιμη. Για να μένω συνεχώς ενήμερη ως Επαγγελματίας Υγείας, συμμετέχω σε αρκετά συνέδρια και πιστοποιήσεις, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής από κοντά. Με στόχο να ανανεώσω τις γνώσεις μου στον τομέα της αθλητικής διατροφής, παρακολούθησα το σεμινάριο «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής», υπό την αιγίδα του International Society of Sports Nutrition (ISSN), ενώ στον τομέα της Κλινικής διατροφής παρακολούθησα το εντατικό επιμορφωτικό σεμινάριο “Το διαιτητικό σχήμα FODMAPs”.

  Υπηρεσίες : διατροφή για παιδιά, αθλητική διατροφή, απώλεια βάρους, προσθήκη βάρους, online coaching, συμπληρώματα διατροφής, παχυσαρκία,μεταβολισμός, παιδική παχυσαρκία, ανάλυση σύστασης σώματος, εγκυμοσύνη, θηλασμός,  ελλειψη βιταμινών, σακχαρώδης διαβήτης, συντηρηση βάρους, γαστρεντερικες διαταραχές, δυσκοιλιότητα, δίαιτα FODMAP, αύξηση βάρους, Online diet, διατροφική εκπαίδευση, λιπομέτρηση, κλινική διατροφή , Nlp Wellbeing

  Send message to listing owner