...
4854 Προβολές

Νάντια Μαρκοπούλου

Personal Trainers
Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα 104 42, Ελλάδα

Η Νάντια Μαρκοπούλου είναι γυμνάστρια, απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α). Διαθέτει δύο διπλώματα ειδίκευσης, στον Στίβο (Κλασσικό Αθλητισμό-Δρόμοι) και στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό, καθώς και πιστοποιημένο δίπλωμα γνώσης ομαδικής αερόβιας και δυναμικής προπόνησης αναγνωρισμένο από την Europe Active -European Health & Fitness Associations (EHFA).

Ακόμη, είναι ερευνήτρια του χορού, στα πλαίσια παρακολούθησης του Μεταπτυχιακού  Προγράμματος “Παιδαγωγικές και Ανθρωπιστικές Σπουδές στον Αθλητισμό” της ΣΕΦΑΑ Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων και διαλέξεων με αντικείμενο την άσκηση, τη διατροφή και τους αθλητικούς τραυματισμούς.

Ειδικεύεται στη μυϊκή ενδυνάμωση, στην καύση λίπους, στη βελτίωση της σύστασης του σώματος και της φυσικής κατάστασης, όπως και σε γυναίκες, ιδιαίτερα σε εκείνες που αντιμετωπίζουν ορμονικά προβλήματα.

Έχει συνεργαστεί στην Αθήνα ως personal trainer σε γυμναστήρια γνωστής αλυσίδας, ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε παιδιά Δημοτικού και Λυκείου, όπως και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Κύριο πάθος της είναι η μελέτη όλων των τομέων που αφορούν την υγεία, όπως είναι η άσκηση, η διατροφή και η ψυχολογία. Στόχος των μαθημάτων της είναι η βελτίωση του σώματος αισθητικά και λειτουργικά και η αύξηση της αυτοπεποίθησης του αθλούμενου, μέσω της καλύτερης κατανόησης του εαυτού του. Πιστεύει στη μοναδικότητα του κάθε σώματος, στην ευχάριστη πτυχή της άσκησης και στην ανάγκη σωστής ενημέρωσης του κοινού σε θέματα υγείας. Αγαπά την κίνηση, την άθληση και τον φυσικό, με υγεία, τρόπο ζωής.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και την άσκηση από την εφηβεία ως αθλήτρια πετοσφαίρισης και στίβου, ενώ τα τελευταία χρόνια ακολουθεί δικά της προπονητικά προγράμματα.

Τέλος συνεργάζεται με συλλόγους ως δασκάλα παραδοσιακών χορών ενώ κατέχει άριστη γνώση Αγγλικών και καλή γνώση Ισπανικών.

Υπηρεσίες

Group Training
Personal Training
Power Plate
TRX
Απώλεια Βάρους
Μυϊκή Ενδυνάμωση
Παραδοσιακοί Χοροί

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α).

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media