...
2536 Προβολές

Κέλλη Βασιώτη

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Αθλητικός Διατροφολόγος
Γκύζη, Αθήνα 114 74, Ελλάδα

Η διαιτολόγος Κέλλη Βασιώτη γεννήθηκε και εξακολουθεί να μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκύζη. Αποφοίτησε το 2018 από το τμήμα Διαιτολογίας του Queen Margaret University του Εδιμβούργου, είναι Registered Dietitian στην Αγγλία και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου και Διατροφολόγου στην Ελλάδα.

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση σε τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, στο Αττικόν, στον Άγιο Σάββα και στο Έλενα Βενιζέλος αποκτώντας κλινική εμπειρία, καθώς και σε δομές όπως παιδικοί σταθμοί, αθλητικά κέντρα και ΚΑΠΗ, προσεγγίζοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού που χρήζουν διατροφική παρακολούθηση.

Η αγάπη της για την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση την οδήγησαν το 2021 σε μεταπτυχιακές σπουδές τις οποίες ολοκληρώνει με επιτυχία πάνω στην Αθλητική Διατροφή και Άσκηση στο Oxford Brooks Πανεπιστήμιο.

Ολοκλήρωσε το 2019 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών». Κατέχει επίσης, πιστοποίηση με τίτλο «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» από τον οργανισμό ISSN.

Δραστηριοποιείται ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Αθήνα, στο Γκύζη αλλα και πανελλαδικά κυρίως με εξ αποστάσεως διατροφικές συνεδρίες, οι οποίες εξυπηρετούν ολοένα και περισσότερα άτομα στις μέρες μας.

Οι διατροφικές υπηρεσίες που προσφέρει με εξατομικευμένη προσέγγιση για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, στοχεύουν τόσο στην επίτευξη των στόχων του διαιτώμενου όσο και στο να βελτιώσει τις διατροφικές συμπεριφορές με απλές και απτές διατροφικές προσεγγίσεις.

Επίσης, συνεργάζεται με αθλητικούς συλλόγους αλλά και με μεμονωμένους αθλητές και ασκούμενους στην Αθήνα που επιθυμούν να βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση και να καλύψουν διατροφικά τις ανάγκες τους.

Με την πολυετή ασχολία της, πάνω από 17 χρόνια με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το ταεβκοντο, έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να διαχειριστεί πλήρως τη διατροφή παρακολούθηση των συγκεκριμένων αθλητών και αθλητριών καθώς γνωρίζει τις αγωνιστικές ανάγκες και τις απαιτήσεις του αθλήματος.

Πρόσφατα έγινε επιστημονικός συνεργάτης διατροφολογικού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας και αρθρογραφεί συστηματικά προσφέροντας διατροφικές συμβουλές με σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα με σκοπό να ενημερώνει το κοινό σε θέμα διατροφής.

Από τα πρώτα χρόνια της ακαδημαϊκής της πορεία μέχρι και σήμερα παρακολουθεί σεμινάρια  και συνέδρια με διατροφικό περιεχόμενο. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει ομιλίες με σκοπό την ενημέρωση κοινού, παιδιών και αθλητών σε θέματα διατροφής.

Υπηρεσίες

Διατροφή για Αθλητές
Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις
Διατροφική Συμβουλευτική
Διαχείριση Βάρους

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Γκύζη
Διαιτολογίας του Queen Margaret University του Εδιμβούργου, είναι Registered Dietitian στην Αγγλία. Αθλητική Διατροφή και Άσκηση στο Oxford Brooks Πανεπιστήμιο.
«Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» από τον οργανισμό ISSN

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media