...
2732 Προβολές

Ιωάννα Στεργίου

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Online Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Κων/νου Παλαιολόγου 24, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος στη Νέα Σμύρνη, Στεργίου Ιωάννα έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή” με κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή.

Συμμετέχει και παρακολουθεί διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια με σκοπό την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για τα νέα επιστημονικά δεδομένα, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο ψυχολογικό κομμάτι της διατροφής και τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Προσφάτως ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διατροφή & Ψυχική Υγεία» του Κέντρου Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διατροφική διαχείριση των ατόμων με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου» του Monash University της Αυστραλίας.

Αυτή τη χρονιά συνεχίζει την εκπαίδευση της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Παιδιατρικής Διατροφής «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition» της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Διατηρεί ώς διατροφολόγος το διαιτολογικό της γραφείο στη Νέα Σμύρνη, από όπου πραγματοποιεί τις δια ζώσης συνεδρίες. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με γυμναστές και γιατρούς παρέχοντας διαιτολογικές υπηρεσίες και σωματομετρήσεις. Επίσης παρέχει και Online συνεδρίες για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της και δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στον χώρο της.

Η Ιωάννα έχει υπάρξει παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης και συνεχίζει να αθλείται καθημερινά. Το ενδιαφέρον και η μεγάλη της αγάπη για τον αθλητισμό την ώθησε να ασχοληθεί με την διατροφή των αθλητών και των αθλούμενων, και ιδιαίτερα με αθλητές και αθλήτριες που έχουν διαστρεβλωμένη εικόνα σώματος.

Δουλεύει με άτομα όλου του ηλικιακού φάσματος και με κλινικά περιστατικά με ιδιαίτερη έμφαση στην παχυσαρκία, στον διαβήτη, τα αυτοάνοσα νοσήματα όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το σύνδρομο των πολυκυστικών οωθηκών.

Βαδίζει με την κοινή πεποίθηση ότι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση  και την ψυχική υγεία είναι βασικοί παράγοντες υγείας και συνάδουν μεταξύ τους. Πιστεύει ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τις συνήθειες του όταν το θελήσει πραγματικά, μέσω της σωστής καθοδήγησης και συμβουλευτικής.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει όσους θέλουν να αλλάξουν την νοοτροπία της περιοριστικής διατροφής, να τους μάθει να τρέφονται σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματος τους και να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και το σώμα τους. Μια επίσκεψη και γνωριμία στο διατροφολογικό γραφείο της διαιτολόγου στη Νέα Σμύρνη Ιωάννα Στεργίου θα σε πείσει ότι θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Υπηρεσίες

Online Διατροφική Παρακολούθηση
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Ανθρωπομετρικοί Δείκτες
Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
Διατροφή για Αθλητές
Διατροφή για Εφήβους και Παιδιά
Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις
Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και στον Θηλασμό
Διατροφική Συμβουλευτική
Διαχείριση Βάρους

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Νεα Σμύρνη
Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή”
«Διατροφή & Ψυχική Υγεία» του Κέντρου Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Διατροφική διαχείριση των ατόμων με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου» του Monash University της Αυστραλίας. «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition» της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
Ιωάννα Στεργίου
Μέλος εδώ και: 5 μήνες
Kων/νου Παλαιολόγου 24 και Αδραμυτίου, Νέα Σμύρνη
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media