...
2866 Προβολές

Γιώργος Πίστας

Personal Trainers
Προπονητής Τένις
Γαλάτσι, Ελλάδα

Ο γυμναστής Πίστας Γιώργος είναι προπονητής τένις, απόφοιτος TEΦAA του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στο τένις (Βαθμός:9).

Κατοικεί στην Αθήνα και εργάζεται ως δάσκαλος και προπονητής τένις στην Αθήνα με κύριες περιοχές που παραδίδει μαθήματα, το Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι, τη Φιλοθέη, το Μαρούσι, το ΟΑΚΑ και την Εκάλη.

Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Αθλητικές Σπουδές (Κοινωνιολογία/Ανθρωπολογία) με Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο), Σχολική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και Ειδική Αγωγή (Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης/Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο).

Εχει βραβευτεί από τον “Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ” και έχει λάβει έπαινο ως “Most Efficient Tennis Player(2017)”.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διδασκαλία Τένις (tennis/mini tennis) σε πλήθος κολεγίων και ιδιωτικών σχολείων όπως..  Ουρσουλίνες, Byron College, Άγιος Ιωσήφ, Ελληνογαλλικό κολέγιο, Μάνου, Πλάτωνας, St lawrence College, Αυγουλέα, Γείτονας και πολλά Tennis Clubs.

Υπηρεσίες

Personal Training

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αθήνα
Γαλάτσι
Εκάλη
Μαρούσι
Φιλοθέη
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Μεταπτυχιακά Σεμινάρια: Αθλητική Ψυχολογία(Mental Health in Sports Cyprus) Διατροφή Ψυχοσωματική Υγεία Επιστροφή στην προπόνηση μετά από νόσηση με covid Ο προπονητής Γιώργος Πίστας υπήρξε αθλητής, με πολλές (πανελλήνιες) διακρίσεις στο τένις και στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα.
PERSONAL TRAINING ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΝΙΣ
Γιώργος Πίστας
Μέλος εδώ και: 6 μήνες
Γαλάτσι, Αττική
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media