Αρχική Ελένη Τσαχάκη

Ελένη Τσαχάκη

  1. Home
  2. »
  3. Διαιτολόγος
  4. »
  5. Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη
Ελένη ΤσαχάκηΕλένη ΤσαχάκηΕλένη ΤσαχάκηΕλένη ΤσαχάκηΕλένη ΤσαχάκηΕλένη Τσαχάκη
Περιοχή, Νομός:
Γλυφάδα, Αττική
Περιγραφή:

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Γλυφάδα Ελένη Τσαχάκη

Φοίτησα στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και έπειτα αποφάσισα να συνεχίσω τη μεταπτυχιακή μου εξειδίκευση στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση «Μοριακή Διατροφή».

Η διατροφική συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης μας γύρω από αυτό πάντα μου τράβαγε το ενδιαφέρον! Για το λόγο αυτό, επέλεξα να διευρύνω τις γνώσεις μου στον κόσμο του NLP (Neuro-Linguistic-Programming) μέσα από το NLP Wellbeing Diploma by INLPTA  και να αποτελώ πλέον International Ambassador of NLP Wellbeing.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης, παρακολούθησα στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.), το 6μηνο σεμινάριο «Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας», που μου έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσω καλύτερα τους λόγους που υπάρχουν λανθασμένες διατροφικές συμπεριφορές και την αντιμετώπιση αυτών, χωρίς καμία «μαγική δίαιτα»!

Διαιτολόγος Γλυφάδα

Ο αθλητισμός πάντα υπήρχε στη ζωή μου! Pilates, aerial Yoga & πεζοπορίες είναι μερικά από τα αγαπημένα μου αθλητικά χόμπι! Και επειδή αθλητισμός χωρίς διατροφή, δε γίνεται, εμπλούτισα τις γνώσεις μου στην αθλητική διατροφή, παρακολουθώντας το σεμινάριο «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής», υπό την αιγίδα του International Society of Sports Nutrition (ISSN).

Σήμερα, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος στην παροχή διατροφικών συμβουλών, στο νεοσύστατο διαιτολογικό μου γραφείο στην Άνω Γλυφάδα (Αττική). Η αγάπη μου για την ισορροπημένη διατροφή και τον τρόπο σκέψης γύρω από αυτήν, αποτελούν 2 βασικά κίνητρα που με κάνουν να θέλω να τα μεταβιβάσω στα άτομα που με εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, η διαχείριση του βάρους μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μία «δίαιτα», αλλά τρόπος ζωής και ευεξίας!

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Γλυφάδα Ελένη Τσαχάκη

Υπηρεσίες

Απώλεια βάρους , Διατήρηση βάρους , Αύξηση σωματικού βάρους , Αθλητική διατροφή , Ανάλυση σωματικής σύστασης , Παιδική παχυσαρκία , Διατροφή σε χρόνιες και κλινικές παθήσεις , E-diet , Online Coaching , NLP Wellbeing Coaching , Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού