More
  Αρχική Δημήτρης Βουδούρης

  Δημήτρης Βουδούρης

  1. Home
  2. »
  3. Προσωπικοί Γυμναστές
  4. »
  5. Δημήτρης Βουδούρης
  Περιοχή, Νομός:
  Νέο Ηράκλειο, Αττική
  Περιγραφή:

  O Βουδούρης Δημήτρης γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1972 στην Αθήνα. Πραγματοποιώντας την επιθυμία του, κατόπιν Πανελλήνιων Εισαγωγικών εξετάσεων το 1991 εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄όπου και αποφοίτησε με την ειδικότητα της Ειδικής Φυσικής Αγωγής.

  Από τα φοιτητικά του, κιόλας, χρόνια μπήκε στην αγορά του Fitness εργαζόμενος σε μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας ως Fitness instructor ενώ περιοδικά εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές με σχετική θεματολογία.

  voudouris-personal-trainer-irakelio-athina

  Από το 2000 κι έπειτα ασχολήθηκε αποκλειστικά με την προσωπική εκγύμναση ανθρώπων, με σκοπό την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Το 2005 δημιούργησε σε συνεργασία με έναν ακόμη φίλο το γυμναστήριο του στη Νέα Ιωνία. Ήταν το τρίτο στη σειρά Golden Gym, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων σε Γαλάτσι και Κυψέλη.

  Η δίψα του για νέα γνώση και βελτίωση των επαγγελματικών του δεξιοτήτων τον οδήγησε σε ένα νέο κύκλο σπουδών, 2ετούς διάρκειας, στο Αττικό κολέγιο στην επιστήμη της Διατροφής.

  Έπειτα από 2 χρόνια σπουδών απέκτησε το HND in Dietetics από το Cambridge Regional College (2013) και ένα χρόνο μετά εκπαιδεύτηκε πάνω στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία μέσω του προγράμματος του National Centre of Eating Disorders στη Μεγάλη Βρετανία (2014), αποκτώντας 6 μήνες μετά τον σχετικό τίτλο.

  Στο μεταξύ δε σταμάτησε να βοηθά τον κόσμο του για τη βελτίωση της ζωής του μέσα από την διαδικασία της εξατομικευμένης άσκησης.

  voudouris-personal-trainer-irakelio-athina

  Το 2016 αποχώρησε από το χώρο των μεγάλων γυμναστηρίων και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην προσωπική εκγύμναση των ασκουμένων του. Παράλληλα, από το 2015 κι έπειτα μέχρι και σήμερα, αφοσιώθηκε στην διδακτική ως εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών με αρκετές συμμετοχές σε συνέδρια και δημόσιες ομιλίες για το κοινό.

  Εντός του 2017 εκπαιδεύτηκε και ειδικεύτηκε στο Κλινικό Pilates από την Φυσιοθεραπεύτρια κ. Ματσούκη Ελένη ολοκληρώνοντας και τους τρεις κύκλους της επίσημης εκπαίδευσης του GFC.

  Το 2018 εισήχθη ως Μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στο πρόγραμμα της Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας απ’ όπου και αποφοίτησε με «Άριστα» (9,7) τον Οκτώβρη του 2020.

  Η πτυχιακή του εργασία ήταν παρέμβαση μέσω θεραπευτικού πρωτοκόλλου άσκησης σε ασθενείς με NAFLD (μη αλκοολική λιπώδη διήθηση του ήπατος). Η συγκεκριμένη παρέμβαση παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2022 στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσιολογίας καθώς και στο San Diego των ΗΠΑ, στα πλαίσια του συνεδρίου του American College of Sports Medicine.

  voudouris-personal-trainer-irakelio-athina

  Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα, για τον επόμενο ακαδημαϊκό το στόχο που είναι η απόκτηση Διδακτορικού τίτλου, είναι τα μεταβολικά νοσήματα.

  Συνεχίζει, ασφαλώς, να γυμνάζει τον κόσμο του καθώς ποτέ δεν έπαψε να αγαπά τη διαδικασία του να αλλάζει την ζωή των ανθρώπων μέσα από την «έμπρακτη» μύησή τους σ’ ένα άλλο τρόπο ζωής. Που ασφαλώς και εμπεριέχει άσκηση! Aπό το 2020 κι έπειτα έχει εστιάσει στη Remote προπόνηση ασκουμένων.

  Υπηρεσίες: Remote καθοδήγηση για άσκηση (Μυϊκή ενδυνάμωση, Body recomposition).

  Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει εξαιρετικές συνεργασίες με επαγγελματίες υγείας που διευκολύνουν τον ασκούμενο στην επίτευξη των στόχων του μέσα από ένα «Ολιστικό» πλαίσιο. Οπότε οι παραπομπές σε Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Φυσιοθεραπευτή και Ψυχολόγο είναι, πολύ συχνά, μέρος της διαδικασίας.

  Contact Information
  Website:
  Facebook:
  Instagram: